LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Alessandro a lansat cea de-a treia melodie din carieră – “Pieptul meu urlă”

Share
alessandro-a-lansat-cea-de-a-treia-melodie-din-cariera-–-“pieptul-meu-urla”

Muzică nouă Alessandro a lansat “Atât de sus”, piesa sa de debut – AUDIO

Alessandro, un cântăreț promițător din noua generație, a lansat piesa sa de debut, intitulată “Atât de sus”. Melodia a fost compusă de Marius Moga și este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

acum o lună

pe

23/05/2023

Alessandro

Alessandro │ FOTO: Universal Music

“Atât de sus” este o piesă ce emană putere și sensibilitate, în același timp. Vocea lui Alessandro Mucea se împletește perfect cu versurile profunde, creând o experiență sonoră ce rămâne adânc în sufletul ascultătorilor. Piesa explorează teme universale, cum ar fi iubirea, dorul și depășirea obstacolelor, oferind o poveste emoționantă despre lupta pentru realizarea visurilor.

Compoziția piesei a fost realizată de Marius Moga, Bogdan Alexandru Samoilenco si Mihai Dumitrescu, iar rezultatul este o melodie plină de emoție.

Colaborarea dintre Alessandro și Marius Moga a început odată cu participarea lui Alessandro la concursul SuperStar România. Marius Moga, cunoscut pentru abilitatea sa de a crea hituri, a reușit să ofere piesei “Atât de sus” o notă distinctă și memorabilă.

Alessandro Mucea este un tânăr artist cu o voce excepțională și un stil muzical original. Talentul său a fost recunoscut prin câștigarea emisiunii SuperStar România, iar lansarea piesei “Atât de sus” marchează începutul unei cariere promițătoare în industria muzicală românească.

AUDIO: Alessandro – Atât de sus

 » Citește continuarea pe pagina autorului