LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

MIYAVI cântă pentru prima dată în România, în cadrul Asia Fest 2023

Share
miyavi-canta-pentru-prima-data-in-romania,-in-cadrul-asia-fest-2023

MIYAVI este un cunoscut muzician, actor, producător și filantrop japonez. El și-a început activitatea în 1999 și mai întâi a fost chitarist în trupa de visual kei rock Dué le quartz. Din 2002 și-a continuat cariera ca artist solo. În 2007, a devenit membru al supergrupului rock S.K.I.N., iar în 2009 și-a fondat propria companie, J-Glam. În 2022, a devenit membru al supergrupului rock The Last Rockstars.

MIYAVI unește culturile de pe tot globul prin mesajele sale muzicale și filantropice. Stilul său unic de a cânta la chitară, slap guitar (folosește degetele în loc de pană), l-a purtat în 8 turnee mondiale, cu 380 de spectacole live, în peste 30 de țări. Fanii îl numesc pe MIYAVI “Chitaristul Samurai”.

Dincolo de cariera muzicală, MIYAVI s-a implicat și în producții cinematografice. Și-a făcut debutul pe marele ecran în “Unbroken”, produs și regizat de Angelina Jolie, peliculă nominalizată la Oscar. De atunci, a apărut în serialul animat “ARCANE”, decernat cu premiul Emmy, blockbuster-ul din 2017 “Kong: Skull Island”, în adaptarea live-action a popularei manga “Bleach”, în filmele “Stray” și “Maleficent 2”.

Alte realizări profesionale includ aranjarea versiunii japoneze a piesei tematice pentru filmul “Mission: Impossible  Rogue Nation”, producerea de muzică pentru o reclamă Honda, crearea de muzică pentru SMAP și colaborarea cu diverși alți artiști. În septembrie 2021, a lansat albumul “Imaginary” și a finalizat cu succes un turneu de 20 de spectacole în America de Nord, un turneu de 5 spectacole în Japonia și un turneu de 2 spectacole în Hawaii. Tot în toamna lui 2021, a fost în juriul versiunii japoneze a show-ului The Masked Singer, difuzat de Amazon.

Bilete concert MIYAVI la București

Tichetele de acces se găsesc online, la prețuri de 500 lei (Categoria VIP) și 180 lei (Categoria Acces General). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

 » Citește continuarea pe pagina autorului