LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Asking Alexandria lansează două piese noi: “Psycho” şi “Bad Blood”

Share
asking-alexandria-lanseaza-doua-piese-noi:-“psycho”-si-“bad-blood”

Noul album de studio Asking Alexandria se numeşte “Where Do We Go From Here?” şi va sosi în această toamnă prin Better Noise Music. Primul single de pe LP a fost “Dark Void”, lansat în luna mai a acestui an şi revenind la rădăcinile metalcore al formaţiei. A fost bine primit de public, cu 5 milioane de stream-uri şi 1 milion de vizualizări. Acum avem alte două single-uri noi, “Psycho” şi “Bad Blood”.

“Psycho” a primit şi un videoclip oficial, care se axează pe experienţa muzicienilor din turneu. Începe cu un solo fulgerător de tobe, plus un mixaj de Slipknot light. Apoi vine şocul… trupa face muzică trap. E o abordare spre pop şi trap la care nu ne aşteptam de la solistul Danny Worsnop, dar refrenul face track-ul să sune a hit de radio. Părţile de voce cu autotune amintesc de Imagine Dragons şi 30 Seconds to Mars.

Chitaristul Ben Bruce a explicat că acest single este despre momentul când te simţi prins în propria ta minte sau într-o relaţie sau abuz de droguri sau băutură. Poate eşti blocat într-un job pe care îl urăşti, poate că te lupţi cu tine însuţi să afli de ce ai rămas la cel job, cam acestea sunt ideile din spatele piesei. E asociat ca stil cu albumul “Like a House on Fire”, dar şi-a găsi loc şi pe “From Death to Destiny”.

“Bad Blood” e ceva mai apropiată de Asking Alexandria clasică şi începe cu o voce blândă şi riff-uri ceva mai nervoase, dar tobele sunt la un complet alt nivel. Toboşarul pare a munci overtime pe viitorul album, cu un BPM impresionant. Şi riff-urile de chitară sunt on point şi piesa se anunţă motiv de mosh pit la viitoarele concerte, inclusiv cel din Quantic.

Ultimul album lansat de Asking Alexandria a fost cel din 2021, “See What’s On the Inside”, iar numele noului disc a fost anunţat de solistul Danny Worsnop la festivalul Download din UK acum o săptămână. Se vrea a fi o recapitulare a 15 ani de carieră şi o încercare de “hai să vedem ce merge acum, cum merge industria asta acum”, dacă ne luăm după spusele solistului.

Grupul s-a alăturat casei de discuri Better Noise Music în 2021.

 » Citește continuarea pe pagina autorului