LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Sam Smith şi Madonna lansează piesa “Vulgar”

Share
sam-smith-si-madonna-lanseaza-piesa-“vulgar”

Muzică nouă

Chiar dacă problemele de sănătate l-au făcut să anuleze concerte în această vară, Sam Smith rămâne relevant lansând un veritabil “banger”. E vorba despre piesa “Vulgar”, o colaborare cu Madonna care se va auzi cu siguranţă în cluburi în 2023.

Publicat

acum 2 ore

pe

10/06/2023

Sam Smith interpreteaza Gloria la Saturday Night Live

Sam Smith interpreteaza Gloria la Saturday Night Live │ FOTO: NBC

Se pare că piesa “Vulgar” a luat naştere la doar o zi după ce Sam Smith a câştigat un premiu Grammy pentru piesa “Unholy”, alături de Kim Petras. Atunci Smith a cunoscut-o pe Madonna şi cei doi au intrat în studio pentru a înregistra acest track. Aparent imediat după Grammy-uri cei doi şi “o echipă de oameni foarte talentaţi” au început să lucreze la single.

Energia din spatele său este potenţată de premiul tocmai primit. Madonna şi Sam Smith s-au apropiat mult de la premiile Grammy2 023 încoace. Madonna îi vede pe Smith şi Kim Petras ca “rebeli” şi personaje provocatoare, fix cum a fost şi artista pe parcursul carierei sale. De altfel reprezentaţiile edgy ale lui “Unholy” arată că lui Smith îi place să îşi asume riscuri.

Şi-au atras multe critici cu privire la utilizarea de imagini satanice şi teme sexuale. Revenind la “Vulgar”, aceasta este o melodie sacadată, glitchy, de club, cu voci ca în anii ’90, voci dramatice care fac afirmaţii, nu recită versuri catchy şi pop. E interesant şi că Smith şi Madonna cântă că “Vulgar te va face să dansezi, nu are nevoie de chorus”, o blasfemie pentru hitmakerii din ziua de azi. De producţie s-au ocupat aceiaşi oameni ca şi în cazul lui “Unholy”, Ilya, Cirkut, Omer Fedi, Ryan Tedder, Jimmy Napes, Lauren D’eLia. Influenţele orientale de la “Unholy” se regăsesc şi aici.

Sam Smith se află acum în turneul global de promovare a noului său album, “Gloria”. Din păcate el a fost nevoit să anuleze câteva concerte din turneu, inclusiv cel din România, din cauza unor probleme cu corzile vocale.

Şi Madonna se pregăteşte de propriul turneu global, care debutează pe 15 iulie în Vancouver şi include opriri în SUA. UK şi Europa. 35 de oraşe sunt vizate şi totul se încheie în Los Angeles pe 27 septembrie.

Îți recomandăm aceste videoclipuri

INFOMUSIC

Concerte & turnee Sam Smith se retrage de la Summer in the City, fanii pot recupera banii pentru a doua zi de festival

Sam Smith și-a anulat participarea din cadrul festivalului Summer in The City 2023 din București. Artistul urma să urce pe scena din Piața Constituției pe 4 iunie. Fanii pot solicita returnarea banilor pentru cea de-a doua zi de festival.

Publicat

acum o lună

pe

10/05/2023

Sam Smith - Imagine de promovare pentru „Gloria”

Sam Smith – Imagine de promovare pentru „Gloria” │ FOTO: Universal Music

Cu mai puțin de o lună înaintea desfășurării evenimentului, organizatorii Summer in the City 2023 au anunțat retragerea artistului Sam Smith din festival. Interpretul recentului hit „Unholy” urma să concerteze în premieră în România pe 4 iunie 2023. Din păcate, echipa acestuia a transmis că nu va onora invitația de a concerta în cadrul festivalului din Piața Constituției.

Recent, Sam Smith a întâmpinat probleme cu niște concerte din turneul european „Gloria”, reprogramând în  Glasgow și Birmingham. Artistul a acuzat atunci probleme de sănătate din cauza unui virus.

 » Citește continuarea pe pagina autorului