LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Emisiunea Big Brother revine în România

Share
emisiunea-big-brother-revine-in-romania

Informaţii apăreau în premieră prin intermediul Libertatea în aprilie, când se anunţă că Televiziunea Română vrea să cumpere formatul “Big Brother”, dar în varianta cu vedete. Conceptul este următorul: câteva zeci de oameni locuiesc în aceeaşi casă, iar activitatea lor e filmată 24 din 24 cu camere normale, dar şi camere ascunse.

Concurenţii trebuie să respecte reguli, să treacă prin probe şi au şi camere de confesiuni şi votează eliminări săptămânal. Postul public de la noi vrea să aleagă vedetele şi să aibă control editorial al programului, pentru a nu aluneca înspre nuditate şi conţinut NSFW. Dorinţa TVR este că show-ul să poată intra în grila de toamnă a TVR.

Programul e oferit “la cheie” şi include 31 de gale live, toate transmise în prime time, cu difuzare de 2 ori pe săptămână. Fiecare va dura 200 de minute. Sunt incluse şi alte 105 episoade cu difuzare zilnică, durând câte 22 de minute fiecare.

Big Brother se difuza în România prima dată în 2003, pe Prima TV. A ţinut două sezoane şi concurenţii au fost oameni obişnuiţi. Câţiva dintre participanţi au continuat apoi starea de vedetă sau au lucrat în TV. Ernest e cel mai bun exemplu, dar şi actriţa Andreea Vasile din “Umbre”. Conceptul era mai interesant atunci, când nu aveam smartphone-uri şi atâta informaţie de consumat. Acum va fi greu pentru concurenţi, dacă se respectă regulile clasice Big Brother: fără televizor, Internet, ziare, ceasuri, telefoane.

În primul sezon premiul a fost de

 » Citește continuarea pe pagina autorului