LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Hozier a lansat piesa “Francesca”, de pe viitorul său album – AUDIO

Share
hozier-a-lansat-piesa-“francesca”,-de-pe-viitorul-sau-album-–-audio

Hozier dezvăluie piesă cu piesă povestea albumului “Unreal Unearth”. Cel mai nou demers în acest sens este “Francesca”. Melodia explorează teme ale dragostei și face trimitere la Francesca da Rimini, din opera “Divina Comedie” a lui Dante. Autorul sugerează o posibilă poveste de dragoste adulterină între Francesca Malatesta da Rimini și cumnatul acesteia, Paolo Malatesta. Personajele apar în cel de-al doilea cerc al Infernului – desfrânații.

Albumul lui Hozier va explora cele nouă cercuri ale iadului. Anterior, au fost abordate lăcomia și erezia, prin piesele “Eat Your Young” și “All Things End”.

“După o călătorie de câțiva ani, noul meu album – Unreal Unearth – își va găsi drumul către voi pe 18 august.

Sunt mândru de acest album și mi-a făcut plăcere să-l văd cum prinde viață în ultimul an. Vă mulțumesc, ca întotdeauna, pentru sprijinul și răbdarea voastră în timp ce se concretiza, este o mare plăcere să vă dezvălui în sfârșit data lansării”, a transmis Hozier.

În prezent, Hozier susține o serie de concerte mai intime,  înainte de turneul său mai mare din această toamnă. Prima parte a călătoriei muzicale a debutat pe 6 mai, în Atlanta, și se va încheia cu show-uri la Bowery Ballroom din New York și Troubadour din Los Angeles, pe 25 mai, respectiv pe 31 mai.

Cea de-a doua parte a turneului “Unreal Unearth Tour” va începe pe 9 septembrie în St. Louis, cu Madison Cunningham alăturându-se ca artist în deschidere. Hozier va susține 28 de concerte în locuri spectaculoase ca Madison Square Garden din New York sau Hollywood Bowl din Los Angeles.

AUDIO: Hozier – Francesca

 » Citește continuarea pe pagina autorului