LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Află când apare cel de-al doilea sezon al serialului “Loki”

Share
afla-cand-apare-cel-de-al-doilea-sezon-al-serialului-“loki”

Cel de-al doilea sezon “Loki” va debuta pe 6 octombrie pe Disney +. Într-o premieră pentru un serial Marvel, toate episoadele “Echo” vor fi lansate în aceeași zi, pe 29 noiembrie.

Cu Tom Hiddleston în rolul principal, “Loki” este prima serie Marvel Disney+ care a fost reînnoită pentru un al doilea sezon. Primul capitol al poveștii a avut premiera în 2021 și s-a concentrat pe Loki pendulând prin timp și realități.

Aventurile lui Loki vor continua cu noi episoade. În ceea ce privește distribuția, au fost reconfirmați Owen Wilson și Sophia Di Martino. Acestora li se alătură Ke Huy Quan, câștigătorul Premiului Oscar pentru filmul “Everything Everywhere All at Once”.

Scenariul tuturor episoadelor este scris de Eric Martin (“Rick și Morty”), iar regia este realizată de Justin Benson și Aaron Moorhead (“Moon Knight”).

Între timp, “Echo” va continua povestea Mayei Lopez (Alaqua Cox), asasinul surd, prezentat pentru prima dată în seria Disney+ din 2021, “Hawkeye”. Cast-ul va fi completat pe Vincent D’Onofrio în rolul lui Wilson Fisk (alias Kingpin) și Charlie Cox în rolul lui Daredevil.

TRAILER: Loki – sezonul 1

 » Citește continuarea pe pagina autorului