LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

“Beetlejuice 2” îi aduce pe ecran pe Michael Keaton, Winona Ryder și Jenna Ortega

Share
“beetlejuice-2”-ii-aduce-pe-ecran-pe-michael-keaton,-winona-ryder-si-jenna-ortega

“Beetlejuice 2” a primit oficial undă verde, cu membrii distribuției inițiale revenind pentru noul proiect. Tim Burton îi aduce din nou împreună pe Michael Keaton în rolul lui Beetlejuice și pe Winona Ryder în rolul Lydiei Deetz. Jenna Ortega, starul din “Wednesday” o interpretează pe fiica personajului lui Ryder. Mai mult, în film va apărea și Justin Theroux, într-un rol care nu a fost încă dezvăluit. Producția “Beetlejuice 2” ar începe astăzi, 10 mai, în Londra.

Filmul va fi regizat de Tim Burton, pe baza unui scenariu scris de Alfred Gough și Miles Millar. Anterior, aceștia au lucrat împreună pentru serialul “Wednesday”. “Beetlejuice 2” va fi produs de Plan B Entertainment, companie fondată de Brad Pitt.

În primul film “Beetlejuice” (1988) un cuplu proaspăt decedat (Geena Davis și Alec Baldwin) este enervat de noua familie (Catherine O’Hara și Jeffrey Jones joacă rolul părinților, iar Winona Ryder o interpretează pe fiica lor adolescentă) care s-a mutat în casa lor. Astfel că îl contactează pe Beetlejuice, o fantomă vicleană din Lumea de Jos, care promite că îi va ajuta să-i bântuie pe noii locatari.

Un succes critic și comercial, “Beetlejuice” a încasat 74,7 milioane de dolari și a inspirat un musical nominalizat la Premiile Tony.

 » Citește continuarea pe pagina autorului