LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

UNTOLD și Neversea dau startul campaniei Blood Network 2023

Share
untold-si-neversea-dau-startul-campaniei-blood-network-2023

În 2023, campania Blood Network îi așteaptă pe eroii care salvează vieți să se implice, să susțină donarea de sânge și să se bucure de cele mai frumoase experiențe de festival. Perioada de desfășurare este 13 mai – 25 iunie, iar donatorii sunt așteptați atât la caravana mobilă, care va ajunge în 12 orașe din România, cât și la centrele de transfuzii din țară.

DONEAZĂ LA CARAVANA MOBILĂ ȘI PRIMEȘTI BILET DE O ZI LA UNTOLD SAU NEVERSEA

Anul acesta, Alexandria și Galați se alătură inițiativei Blood Network. Numărul de orașe unde fanii UNTOLD sau Neversea pot dona sânge a ajuns la 12: Cluj-Napoca, Timișoara, Zalāu, Piatra-Neamț, Craiova, Sibiu, Ploiești, București, Târgu Mureș, Constanța, Alexandria și Galați.

Oamenii care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu în baza de date “Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2023 și tichete de cumpărături în valoare de 50 de RON din partea Kaufland România.

În 2023, Rețeaua privată de sănătate Regina Maria se alătură campaniei Blood Network și pune la dispoziție ambulanțe în fiecare dintre cele 12 orașe.

*Donarea la caravana mobilă se face în limita capacității de recoltare.

Calendarul caravanelor mobile Blood Network 2023

 • 13 – 14 mai – Cluj-Napoca, Kaufland – Strada Fabricii 12
 • 20 – 21 mai – Târgu Mureș, Kaufland – Strada Gheorghe Doja 66
 • 20 – 21 mai – Timișoara, Kaufland – Strada Chimiștilor 5-9, Vidrighin
 • 27 – 28 mai – Craiova, Kaufland – Calea București 72
 • 27 – 28 mai – Alexandria, Kaufland – Calea București 168
 • 3 – 4 iunie – Sibiu – Kaufland – Strada Sibiului, DN 1A
 • 3 – 4 iunie – Piatra Neamț – Kaufland – Strada Obor 2A
 • 10 – 11 iunie – Zalău, Kaufland – Bulevardul Mihai Viteazul 49
 • 17 – 18 iunie – Ploiești, Kaufland – Strada Predeluș 1A, Piața 1 Decembrie 1918
 • 17 – 18 iunie – Galați, Kaufland – Bulevardul Henri Coandă 7
 • 24 – 25 iunie – București, Kaufland – Strada Mihail Sebastian 88C
 • 24 – 25 iunie – Constanța, Kaufland – Bulevardul Tomis 437

Cei care vor dona sânge în Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea BLOOD NETWORK, pentru a completa formularul de înscriere, vor atașa o poză cu adeverința de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziționa abonamente la prețuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

“La fiecare ediție am fost impresionați de implicarea extraordinară a fanilor UNTOLD și Neversea în această campanie care are scopul de a salva vieți. BLOOD NETWORK a ajuns la a 9-a ediție și am reușit să salvăm, cu ajutorul donatorilor, zeci de mii de vieți. Anul acesta am inclus în caravana BLOOD NETWORK două orașe, este vorba de Alexandria și Galați, avem suportul partenerilor noștri de tradiție de la Kaufland și al medicilor. În acest an ni se alătură și reț

 » Citește continuarea pe pagina autorului