LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

David Garrett revine în concert la București, parte a turneului “Iconic Tour 2023”

Share
david-garrett-revine-in-concert-la-bucuresti,-parte-a-turneului-“iconic-tour-2023”

După turneul de succes al anului 2022, “Alive-my Soundtrack”, care a cuprins peste 32 de concerte în 11 țări, celebrul violonist David Garrett deschide un nou capitol, în stilul clasic, și traversează mapamondul cu cea mai nouă producție concertistică, în cadrul turneului “Iconic Tour 2023”.

Turneul de promovare a noului album de succes semnat David Garrett – “Iconic”, a debutat în luna martie a acestui an cu un show remarcabil în Rosengarten, Mannheim. Conceptul muzical Iconic se bucură de un succes imens în rândul publicului, astfel că în numai două luni de la debut a înregistrat vânzări de peste 100.000 de bilete, iar alte 26 de concerte sunt deja sold-out.

Actuala producție concertistică a celebrului violonist David Garrett este concepută într-o manieră inedită și fascinează audiența din întreaga lume. Pentru prima dată, violonistul David Garrett evoluează pe aceeași scenă în formula de trio, alături de Franck van der Heijden la chitară și Rogier van Wegberg la bass, creând o atmosferă intimă, relaxată și, în același timp, plină de emoție.

Concertul Iconic reprezintă un omagiu adus marilor violoniști ai epocii de aur. Repertoriul ales pentru show aduce în prim plan piese ale virtuozilor viorii, precum Zino Francescatti, Arthur Grumiaux, Jascha Heifetz, Fritz Kreisler sau Yehudi Menuhin care, de-a lungul timpului, i-au cucerit pe iubitorii de muzică clasică din întreaga lume. Programul concertului cuprinde melodiile care l-au însoțit pe David Garrett pe tot parcursul artistic, repere muzicale descoperite în copilărie și aprofundate până în prezent.

Până în prezent, programul turneului cuprinde peste 55 de concerte în 12 țări. Pe lângă Germania și Austria, David Garrett va concerta pe cele mai mari scene din Elveția, Luxemburg, Danemarca, Polonia, Italia, Bulgaria, Cehia, Turcia, Georgia, Singapore și, bineînțeles, România. Alte 25 de concerte în 7 țări, inclusiv Australia și China, se află pe lista turneului amplu din acest an.

Bilete concert David Garrett la Arenele Romane

Biletele au fost puse în vânzare online, la prețuri pornind de la 220 lei. Pentru mai multe detalii d

 » Citește continuarea pe pagina autorului