LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Un actor din Game of Thrones va fi gazda Comic Con 2023

Share
un-actor-din-game-of-thrones-va-fi-gazda-comic-con-2023

Toby nu va fi un simplu invitat, ci va fi chiar gazda East European Comic Con, moderând sesiunile de Q&A cu ceilalți invitați alături de un alt actor, din distribuția “Stranger Things”, care urmează să fie și el anunțat în următoarele zile. Desigur, fanii vor avea și șansa de a se fotografia, de a lua autograf de la Toby. Nu este o noutate că diferiți actori să fie gazdă a scenei Comic Con, în trecut talentata actriță Maria Muller traversa oceanul pentru a fi prezentă la eveniment, iar actorul Staz Nair a găzduit ediția din 2019.

Toby Sebastian și-a făcut debutul în lumea showbiz-ului ca artist interpret și compozitor în cadrul unei emisiuni de talente. Din 2012, a început cariera sa ca actor, pentru ca în 2015 să fie distribuit în rolul lui Trystane Martell, cel mai tânăr dintre copiii lui Doran Martell, sortit să fie căsătorit, ca parte a unei alianțe politice, cu fiica lui Cercei Lannister, Myrcella Baratheon. De asemenea, Toby este fratele actriței Florence Pugh care a preluat ștafeta de la Scarlett Johansson pentru rolul de Black Widow, iar recent au lansat o piesă împreună.

Toby Sebastian l-a jucat, de asemenea, și pe Andrea Bocelli în filmul biografic “The Music of Silence”, alături de Antonio Banderas. Mai mult, a apărut și într-un film, “Trading Point”, lansat în 2017, avându-i drept colegi de distribuție pe John Travolta și Shania Twain.

Invitați Comic Con 2023:

Toby Sebastian se alătură lui Stefan Kapičić (Deadpool), Dan Fogler (Fastastic Beasts), Alexander Calvert (Supernatural), Dylan Sprayberry (Man of Steel, Teen Wolf) și Tony Amendola (The Mask of Zorro, Stargate SG-1, Once Upon A Time).

Cel mai mare eveniment dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri, benzi desenate și cosplay din centrul și estul Europei, Comic Con, va avea loc la București între 19 şi 21 mai la Romexpo. Anul acesta se aniversează 10 ani de la debutul Comic Con, motiv pentru care evenimentul din luna mai este doar primul dintr-o serie întreagă pe care o pregătesc organizatorii pentru 2023.

Bilete  » Citește continuarea pe pagina autorului