LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Zendaya a cântat alături de Labrinth la Coachella 2023 – VIDEO

Share
zendaya-a-cantat-alaturi-de-labrinth-la-coachella-2023-–-video

Artiștii au interpretat “I’m Tired” și “All for Us”, melodii extrase de pe coloana sonoră a serialului “Euphoria”, a cărui protagonistă este Zendaya.

Zendaya a lansat primul album din carieră în 2013, însă a ales să se concentreze pe actorie. “M-am îndepărtat de muzică cu ceva timp în urmă, din mai multe motive, dar încă o iubesc cu adevărat”, a declarat actrița. Recent, ea a colaborat cu Labrinth pentru mai multe melodii de pe soundtrack-ul serialului “Euphoria”, inclusiv “All for Us”, care a câștigat un Premiu Emmy la categoria “Outstanding Original Music and Lyrics”.

“Euphoria” va reveni pe HBO cu cel de-al treilea sezon, momentan fără o dată lansare confirmată. Serialul, inspirat din miniseria israeliană cu același nume de Ron Leshem și Daphna Levin, este creat, scris, regizat și produs executiv de Sam Levinson. Seria o urmărește pe Rue (Zendaya), o adolescentă în vârstă de 17 ani, dependentă de droguri, care trebuie să “supraviețuiască” vieții de liceu. Printre subiectele abordate se numără anxietatea, nesiguranța cu care se pot confrunta adolescenții, primele experiențe amoroase sau dependența de substanțe.

VIDEO: Zendaya și Labrinth la Coachella 2023:  » Citește continuarea pe pagina autorului