LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Urmărește-i pe Margot Robbie și Ryan Gosling în trailerul “Barbie” – VIDEO

Share
urmareste-i-pe-margot-robbie-si-ryan-gosling-in-trailerul-“barbie”-–-video

Trailerul prezentă lumea plină de culoare a păpușii Barbie. Dar Margot și Ryan nu sunt singurele păpuși Barbie și Ken din film. Dua Lipa joacă rolul sirenei Barbie, de exemplu, iar alți actori portretizează diferite versiuni ale celebrelor păpuși. Issa Rae, Emma Mackey, Alexandra Shipp și Kate McKinnon sunt toate Barbie, în timp ce Simu Liu, Ncuti Gatwa și Kingsley Ben-Adir devin Ken.

După cum arată noul clip, Barbie are tot ce și-ar putea dori vreodată, dar anumite situații încă nedezvăluite o obligă să urce în Barbiemobilul său și să renunțe la paradisul roz pentru “lumea reală”. Din fericire, nu este singură: partenerul său, Ken, alege să o însoțească.

Distribuția filmului “Barbie” îi include și pe Will Ferrell în rolul CEO-ului Mattel, America Ferrera, Michael Cera, Connor Swindells, Emerald Fennell, Ariana Greenblatt, Rhea Perlman, John Cena și Helen Mirren în rolul de narator.

“Barbie” ajunge în cinematografe pe 21 iulie. Este regizat de Greta Gerwig, pe baza unui scenariu scris de ea împreună cu soțul și colaboratorul Noah Baumbach.

TRAILER “Barbie”:

 » Citește continuarea pe pagina autorului