LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au câştigat America Express, după o finală memorabilă

Share
catalin-bordea-si-nelu-cortea-au-castigat-america-express,-dupa-o-finala-memorabila

Emisiuni radio-tv

După săptămâni bune de dueluri aprige, “America Express” şi-a desemnat câştigătorii pe 26 martie 2023. Aşa cum au prezis unele conturi de social media comedianţii Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au câştigat marea finală, duelându-se cu fetele de la Andre.

Publicat

acum 6 ore

pe

27/03/2023

Marea finala America Express 2023 Antena 1

Marea finala America Express 2023 Antena 1 │ FOTO: Antena 1

“America Express – Drumul Aurului” a înregistrat un record de audienţă pe toate targeturile, cu marea finală difuzată pe Antena 1. A fost o finală care a implicat bătălii pe sol, în apă şi aer. Marele titlu şi amuleta de 30.000 de euro au ajuns la Cătălin Bordea şi Nelu Cortea. Dacă e să spunem ceva despre ei după toate aceste episoade, e că au avut cea mai convingătoare limbă spaniolă, au fost cei mai joviali şi apropiaţi de oamenii din ţările din America Centrală şi de Sud.

Cei doi au concurat în finală cu echipa fetelor de la Andre, Andreea Bălan – Andreea Antonescu, după ce în semifinală a plecat acasă cuplul Cătălin Scărlătescu – Doina Teodoru. În finală perechile au avut bucăţi de traseu pe care au luptat umăr la umăr, crescând suspansul.

Iată ce au declarat câştigătorii despre finală:

Este incredibil. Este o senzație unică. Îți vine să plângi, să mulțumești, să iei oamenii din jur în brațe. După toată ziua asta și caruselul acesta de emoții, gândul că noi suntem câștigătorii America Express este copleșitor. N-am muncit pentru ceva atât de mult în viața mea. Am avut în finală o energie cum n-am avut tot concursul. A fost o aventură senzațională. Nu se compară cu absolut nimic!.

Printre misiuni s-au numărat rezolvarea unor ecuaţii în sistemul de scriere al nevăzătorilor, deschiderea unui seif într-o cameră a misterelor şi un zbor cu parapanta. În plus au fost mai multe cutii cu surprize… neplăcute, scârboase chiar. Au fost şi momente emoţionante, când după luni bune de la plecarea de acasă, concurenţii au avut ocazia să îi vadă pe cei dragi prin apeluri video. În acele apeluri s-a strecurat totuşi şi un indiciu. Au fost şi drumuri cu grad ridicat de risc, o extra echipă de securitate în contact cu autorităţile locale pentru ca totul să meargă bine.

Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii i-a aşteptat pe cei patru la Castelul San Felipe, fortăreaţa din Cartagena, unde aventura “America Express” a luat sfârşit. Peste 2 milioane de telespectatori au văzut marea finală.

Nelu Cortea şi Cătălin Bordea fac echipă şi în spectacolele de stand-up comedy, dar şi în juriul iUmor, începând cu sezonul 14. Acum în grila Antena 1 “America Express” este înlocuit de “Chefi la Cuţite” care a debutat pe 27 martie 2023.

Îți recomandăm aceste videoclipuri

INFOMUSIC

Emisiuni radio-tv Raul Gheba îi face roast lui Cheloo în episodul 2 iUmor din sezonul 14

Pe 18 februarie de la ora 20:00 vedem pe Antena 1 al doilea episod din sezonul 14 iUmor. El aduce juraţi noi, reguli noi, dar şi un invitat special: comediantul şi scenaristul Raul Gheba. El l-a luat la țintă pe Cheloo cu un roast.

Publicat

acum o lună

pe

18/02/2023

Raul Gheba invitat iUmor sezonul 14

Raul Gheba invitat iUmor sezonul 14 │ FOTO: Antena 1

Suntem în a doua ediţie de audiţii iUmor, iar Raul Gheba a pregătit un număr de stand-up.

 » Citește continuarea pe pagina autorului