LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Scarlet Aura a lansat “Rock în Sânge și Voință”, primul single în limba română – AUDIO

Share
scarlet-aura-a-lansat-“rock-in-sange-si-vointa”,-primul-single-in-limba-romana-–-audio

Scarlet Aura, aflată în fruntea scenei heavy metal, livrează de ani buni spectacole pline de energie depășind limitele genului cu sunetul lor unic, voci puternice și instrumental de excepție. Noul lor single, “Rock în Sânge și Voință”, promite să fie un imn heavy metal care va rezona cu fanii din întreaga lume.

Mesajul piesei este deosebit de oportun în lumea de astăzi, deoarece cere unitate, încredere și sprijin între muzicieni, artiști și comunitatea mai largă a fanilor de heavy metal și a iubitorilor de tatuaje. Accentuează importanța de a avea o voință de fier, de a-ți asuma responsabilitatea pentru propriile acțiuni și de a lucra din greu pentru a atinge excelența în domeniul ales, făcând succesul parte din propria amprentă, din propriul corp sub forma unui tatuaj sau doar din voință.

Noul single Scarlet Aura nu este doar o piesă, ci o reprezentare a călătoriei trupei și a ceea ce reprezintă. A fost scris în 2021 și lansat pentru prima dată pe compilația CD “MusinkForHumanity” de către “Asociația Tattoo & Piercing România” (Next Level Tattoos by Costi Azoiței). În cele din urmă, a devenit piesa de titlu pentru primul lor album scris integral în limba română. Costi Azoiței, un cunoscut artist de tatuaje, este de asemenea responsabil pentru designul albumului.

Albumul complet “Rock în Sânge și Voință” include 11 piese și va fi lansat pe 5 mai 2023 prin intermediul Universal Music România și Silver City Records.

” nu este doar o melodie, ci reprezintă întru totul ceea ce suntem noi astăzi. Se împlinesc pentru fiecare dintre noi, membri ai trupei Scarlet Aura, aproape 20 ani de muzică și de căutări. Muzica nu este ceva ce facem, este ceva ce suntem și astfel am ajuns astăzi în autoeducarea noastră prin muzică să fim plămădiți din rock și voință. Nu poți să ajungi la performanță decât dacă ai o voință de fier, dacă îți asumi ce ai ales să faci și mai ales dacă vrei să evoluezi, să devii mai bun, să fii ambițios și cu credința în ziua ce vine, în colegii de lângă tine pe scenă sau în publicul pentru care scrii muzică, o cânți, o trăiești. Este uimitor cum ne-am găsit cu Costi Azoiței care ne-a inspirat să facem o piesă despre metal și tatuaje și cum aceasta a devenit începutul viitorului nostru album și, de asemenea, cum am reușit alături de el o colaborare incredibil de frumoasă care nu s-a oprit la compilație, ci a continuat prin realizarea de către acesta, special pentru noi, a acestei extraordinare opere de artă, coperta de album. Suntem o comunitate, artiștii muzicieni, iar astăzi prin această melodie ne bucurăm să aducem un plus valoare acesteia prin alăturarea artiștilor tatuatori, a tatuajelor în lumea noastră. Să fim uniți, să ne oferim încredere, să fim alături unii de ceilalți este mesajul pe care melodia noastră își dorește să-l transmită, un mesaj atât de mult dorit astăzi, peste tot în lume, dar mai ales în lumea noastră a muzicii și a artelor f

 » Citește continuarea pe pagina autorului