LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Remake-ul “The Little Mermaid” a primit un trailer oficial – VIDEO

Share
remake-ul-“the-little-mermaid”-a-primit-un-trailer-oficial-–-video

“The Little Mermaid” va ajunge în cinematografe pe 26 mai. Noua peliculă este reinterpretarea clasicului film Disney din 1989, bazat pe povestirea lui Hans Christian Andersen. Trailerul proaspăt lansat ne face cunoștință cu o serie de personaje.

Protagonista este Halle Bailey în rolul sirenei Ariel. Antagonista Ursula, cea care o păcălește pe Ariel să renunțe la vocea sa melodioasă, este interpretată de actrița Melissa McCarthy. Javier Bardem îl joacă pe tatăl lui Ariel, regele Triton, în timp ce Jonah Hauer-King va fi Eric, prințul de care se îndrăgostește tânăra sirenă. Daveed Diggs, Jacob Tremblay și Awkwafina vor da voce prietenilor subacvatici ai lui Ariel – Sebastian, Flounder și Scuttle.

Reinterpretarea “The Little Mermaid” a fost regizată de Rob Marshall. Pe lângă piesele clasice din 1989, coloana sonoră conține patru piese noi realizate de compozitorul filmului original, Alan Menken, în colaborare cu Lin-Manuel Miranda.

Filmul original “The Little Mermaid” a fost produs de Walt Disney Feature Animation, scris și regizat de John Musker și Ron Clements. Pelicula spune povestea unei prințese sirenă pe nume Ariel, care visează să devină om. Ajunge să se îndrăgostească de unul – prințul Eric. Acest lucru o determină să facă o înțelegere cu vrăjitoarea mării, Ursula, pentru a deveni om și a fi împreună cu el.

TRAILER “The Little Mermaid” 2023:

 » Citește continuarea pe pagina autorului