LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Legenda drum & bass Sub Focus anunţă un nou album, “Evolve”

Share
legenda-drum-&-bass-sub-focus-anunta-un-nou-album,-“evolve”

DJ-ul şi producătorul muzical din Londra care a făcut senzaţie la Peninsula Târgu Mureş în 2010 este de abia la al treilea album. E drept că a lansat multe single-uri şi EP-uri de-a lungul carierei. Pe noul său disc, “Evolve”, Sub Focus va colabora cu CamelPhat, Gene Farris şi LOWES. Vom găsi pe el şi single-ul “Ready to Fly”, deja lansat şi urcat în UK Top 30.

Sub Focus promite că noile piese sunt inspirate de anii ’90, ceva ce l-am văzut şi pe Calvin Harris făcând recent. Citează ca inspiraţie The Chemical Brothers, dar şi muzica hardcore şi jungle de la începuturi. DJ-ul afirmă că genul drum & bass nu a fost niciodată mai puternic sau mai popular şi că e mândru să facă parte din fenomen. A încercat multiple genuri în trecut, dar în acesta se simte ca acasă.

Înainte de lansarea lui “Evolve”, Sub Focus va avea o reprezentaţie britanică pe 18 martie la OVO Wembley Arena, deja sold out. Noul album soseşte pe 12 mai prin EMI Records şi are următorul tracklist:

1. Trip with Metrik
2. Calling For A Sign ft. Kelli-Leigh
3. Fine Day
4. Vibration ft. AR/CO
5. It’s Time ft. Gene Farris
6. Ready To Fly with Dimension
7. Alarm ft. MC ID
8. Off The Ground
9. Waiting with Pola & Bryson ft. Kelli-Leigh
10. I Found You ft. Hayla
11. Secrets with Camelphat & Culture Shock ft. Rhodes
12. Overcome ft. Frances
13. Don’t Want To Come Down ft. LOWES
14. Turn Up The Bass ft. Jonny L

Sub Focus, pe numele său real Nicolaas Douwma este un DJ britanic producător, compozitor şi inginer de sunet. În vârstă de 40 de ani, el provine din Surrey şi are o carieră muzicală întinsă pe 20 de ani. Primul său album full a sosit pe 12 octombrie 2009, cu numele “Sub Focus”. Al doilea era “Torus”, sosit în 2013. A avut şi un album colaborativ cu Wilkinson în 2020, “Portals”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului