LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Omara Portuondo revine în concert la Sala Palatului din București

Share
omara-portuondo-revine-in-concert-la-sala-palatului-din-bucuresti

Omara Portuondo vine din Cuba, iar pe scenă a urcat prima dată în 1950. În cei peste 70 de ani de activitate, artista a lansat 38 de materiale de studio. Cunoscută mai ales pentru reinterpretarea genului bolero, Omara a abordat de-a lungul timpului și guaracha, cancion sau jazz, colaborând cu artiști reprezentativi ai genului precum Julio Gutierrez, Juanito Marquez asau Chucho Valdes.

Artista a făcut parte și din celebrul Buena Vista Social Club, un ansamblu de muzicieni cubanezi ale cărui baze au fost puse la mijlocul anilor ’90. Omara se numără printre vocile remarcabile ale continentului Sud American, fiind unul dintre cei mai importanți artiști ce au promovat muzica Cubei peste tot în lume.

Omara Portuondo este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din Cuba. Pe 5 noiembrie 2009, în cadrul celei de-a 10-a ediții a Latin GRAMMY Awards, ea a primit Premiul Grammy la categoria Best Contemporary Tropical Album pentru albumul “Gracias”. De-a lungul carierei, Omara Portuondo a fost nominalizată de trei ori la Premiile GRAMMY și a primit premiul onorific Latin Grammy Lifetime Achievement Award în 2019.

Bilete concert Omara Portuondo la Sala Palatului

Bilete se găsesc online, la prețuri ce variază între 129 și 350 lei în funcție de categorie și de perioada de achiziționare. Pentru mai multe detalii despre bilete, consultă agenda InfoMusic.

 » Citește continuarea pe pagina autorului