LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Jon Bernthal revine ca The Punisher în noua serie “Daredevil: Born Again”

Share
jon-bernthal-revine-ca-the-punisher-in-noua-serie-“daredevil:-born-again”

Potrivit The Hollywood Reporter, Jon Bernthal urmează să reia rolul lui Frank Castle, alias The Punisher, în viitoarea serie Marvel – “Daredevil: Born Again”. Actorul de 46 de ani va reapărea pe micile ecrane alături de protagonistul Daredevil, interpretat de Charlie Cox și antagonistul Kingpin, jucat de Vincent D’Onofrio.

Deși încă nu a fost anunțată o dată concretă de lansare, seria “Daredevil: Born Again” va avea premiera pe Disney+ cândva în 2024. Serialul va fi scris și produs de Matt Corman și Chris Ord, și ar avea un număr de 18 episoade.

Seria “Daredevil: Born Again” va adapta povestea din benzile desenate din 1986 cu același nume, deși cu câteva modificări notabile. În materialul său original, “Daredevil: Born Again” s-a concentrat pe lupta lui Daredevil împotriva Kingpin, în absența personajului The Punisher.

Jon Bernthal l-a interpretat pentru prima dată pe Frank Castle (The Punisher) în cel de-al doilea sezon al serialului “Daredevil”. Apoi, personajul a beneficiat de propriul serial, ce a avut două sezoane (2017-2019).

În ceea ce îi privește pe Cox și D’Onofrio, aceștia au avute scurte apariții în alte producții Marvel. Primul a revenit în pielea avocatului Matt Murdock în “Spider-Man: No Way Home” și apoi ca Daredevil în “She-Hulk”. Între timp, D’Onofrio a apărut în seria “Hawkeye”. Cei doi actori vor face parte din distribuția viitorului serial Disney+ – “Echo”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului