LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Cel de-al doilea sezon “House of the Dragon” va prezenta cinci dragoni noi

Share
cel-de-al-doilea-sezon-“house-of-the-dragon”-va-prezenta-cinci-dragoni-noi

Ryan Condal, unul dintre creatorii serialului “House of the Dragon”, a dezvăluit că cel de-al doilea sezon va introduce noi dragoni, mai exact cinci. În timp ce se afla la o proiecție specială a primului sezon, în Los Angeles, Condal a spus “Veți întâlni cinci dragoni noi”, potrivit The Hollywood Reporter. Condal nu a detaliat însă identitățile sau deținătorii acestor dragoni.

Ryan Condal a mai menționat că producția celui de-al doilea sezon va începe în curând. Deși nu a fost încă anunțată o dată de lansare, sezonul viitor “House Of The Dragon” este așteptat să sosească în 2024.

La evenimentul din Los Angeles au mai participat George R.R. Martin, autorul romanelor fantastice pe care se bazează atât “Game of Thrones”, cât și “House of the Dragon”, și actorii Rhys Ifans (Otto Hightower), Eve Best (Rhaenys Targaryen), Steve Toussaint (Corlys Velaryon), Fabien Frankel (Criston Cole), Matt Smith (Daemon Targaryen), Olivia Cooke (Alicent Hightower), Paddy Considine (King Viserys/Targaryen) și Emily Carey (tânăra Alicent Hightower).

Primul sezon “House of The Dragon” a fost lansat anul trecut și se bazează pe romanul “Fire & Blood” al lui George R. R. Martin. Acțiunea are loc cu 200 de ani înainte de evenimentele din “Game of Thrones” și se referă la un război de succesiune în Casa Targaryen.

 » Citește continuarea pe pagina autorului