LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Pe 20 mai 2023, Lord of the Dance prezintă un show aniversar grandios la București

Share
pe-20-mai-2023,-lord-of-the-dance-prezinta-un-show-aniversar-grandios-la-bucuresti

Celebra trupă de dans irlandez Lord of the Dance aniversează 25 de ani de la primul spectacol. 40 din cei mai buni dansatori din lume se reunesc într-un spectacol aniversar special, demn de una dintre cele mai grandioase experiențe de divertisment din lume. Legenda vie, Michael Flatley, a lucrat alături de întreaga echipă Lord of the Dance pentru a crea un spectacol uimitor pentru această ediție specială. Drama și povestea cu care spectacolul a ajuns în inimile admiratorilor vor fi expuse în scenă într-un mod unic, exploziv, cu siguranță de neuitat. Elemente din spectacolele trecute de succes în termeni de costume, alături de noi modele, vor fi fuzionate în acest spectacol aniversar într-un mod ingenios.

Turneul „25 Years of Standing Ovations” în România

Turneul 25 Years of Standing Ovations va avea reprezentații în România în luna mai 2023, în 3 orașe:

Prețuri bilete Lord of the Dance, București 2023

Prețurile biletelor pentru spectacolul din București încep de la 99 lei și ajung până la 469 lei, la care se adaugă comisionul pentru emiterea biletelor.

Două categorii de bilete sunt deja sold out, iar celelalte categorii au fost vândute în proporție de 75%. Accesează evenimentul Lord of the Dance din agenda InfoMusic pentru detalii despre achiziția online.

Cunoaște povestea trupei Lord of the Dance

„Toată lumea va spune: ‘Nu, nu se poate’. De fiecare dată când aud asta, știu că sunt aproape de succes”, spunea dansatorul irlandez Michael Flatley.

Această filozofie a fost un factor vital în călătoria lui Michael Flatley către Lord of the Dance, călătorie pe care a început-o în 1995, când și-a urmat pasiunea, în ciuda faptului că a fost considerat un visător. Flatley nu s-a oprit ușor și a pus în practică un plan, acela de a crea un spectacol de dans irlandez pentru arene și stadioane, în locul teatrelor tradiționale. Iar fenomenul mondial de astăzi, Lord of the Dance, i-a depășit cu siguranță așteptările inițiale.

Lord of the Dance

Lord of the Dance │ FOTO: TJK Live

Michael Flatley s-a născut și a crescut în Statele Unite, dar și-a vizitat adesea familia în Irlanda în copilărie, unde s-a îndrăgostit ireversibil de dansul irlandez. Încurajat de mama și bunica sa, ambele campioane de dans irlandez, Michael a învățat primii pași de dans la vârsta de patru ani. Până în ziua de astăzi, Michael continuă să-și onoreze răposata bunica la fiecare spectacol al trupei Lord of the Dance, lăsând un loc gol din primul rând ca un tribut tăcut adus femeii care a deschis calea succesului său.

Educația lui Michael în dansul irlandez a continuat și în următorii ani. La vârsta de 11 ani, a fost trimis acasă de la un curs pentru că era prea „bătrân”, dar Michael nu s-a lăsat învins. El a îmbrățișat această provocare, iar la vârsta de 17 ani a devenit primul american care a adus titlul de campion mondial de dans irlandez în Statele Unite. După ce a absolvit liceul, Flatley a deschis o școală de dans irlandez, dar s-a simțit rapid neîmplinit, deoarece dorința lui supremă era să execute el însuși mișcările. Astfel, a început să-și construiască o carieră fără precedent ca prim dansator profesionist irlandez, recunoscut la nivel internațional. De la primele sale show-uri în anii 1980 alături de formația tradițională irlandeză de renume mondial, The Chieftains, Flatley a generat entuziasmul global pentru dansul irlandez.

 » Citește continuarea pe pagina autorului