LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Florence Welch aduce “The Great Gatsby” pe Broadway

Share
florence-welch-aduce-“the-great-gatsby”-pe-broadway

Intitulat simplu “Gatsby”, musicalul va avea premiera la American Repertory Theatre din Cambridge, Massachusetts, în 2024. Welch colaborează cu producătorul Thomas “Doveman” Bartlett (St. Vincent, Sufjan Stevens) pentru a scrie versurile și muzica proiectului.

Musicalul va fi regizat de Rachel Chavkin, câștigătoare a Premiului Tony. O altă câștigătoare a Premiului Tony, Sonya Tayeh, va gândi coreografia.

“Această carte m-a bântuit pentru o mare parte a vieții mele. Conține unele dintre versurile mele preferate din literatură. Musical-urile au fost prima mea dragoste și simt o legătură profundă cu romantismul rănit al lui Fitzgerald. Este o onoare că mi s-a oferit șansa de a recrea această carte în cântec”, a declarat Florence Welch.

Nu este prima dată când Welch lucrează la un proiect inspirat de opera lui Fitzgerald: în 2013, ea a contribuit la coloana sonoră pentru filmul “Great Gatsby”, cu Leonardo DiCaprio și Carey Mulligan în rolurile principale.

Fanii din România o pot vedea live pe Florence Welch vara aceasta. Artista și trupa sa concertează la Summer Well Festival.

 » Citește continuarea pe pagina autorului