LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Radu Sîrbu (ex O-Zone) a lansat “Eu Nu Te Regret”, în colaborare cu Sianna – AUDIO

Share
radu-sirbu-(ex-o-zone)-a-lansat-“eu-nu-te-regret”,-in-colaborare-cu-sianna-–-audio

Muzică nouă

Radu Sirbu a lansat “Eu Nu Te Regret”, o colaborare cu Sianna, care este și co-autoarea piesei. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

acum 6 ore

pe

20/02/2023

Artwork Radu Sîrbu - Eu Nu Te Regret feat. Sianna

Artwork Radu Sîrbu – Eu Nu Te Regret feat. Sianna │ FOTO: Radu Sîrbu

După ce a lansat în toamna anului trecut “În Ochii Tai”, o piesă de dragoste dansantă, presărată cu influențele sound-ului anilor ’90, Radu Sîrbu revine cu “Eu Nu Te Regret”, în colaborare cu Sianna. Noua piesă se bucură de un sound energic, dar are un mesaj pentru cei care au trecut printr-o relație mai puțin armonioasă.

“Eu Nu Te Regret” este inspirată din multiplele povești de despărțire auzite în viața de zi cu zi, care păstrează totuși mesajul pozitiv, întrucât orice sfârșit e un nou început. Piesa este produsă, mixată și masterizată de Radu Sirbu în studiourile Rassada Music.

Radu Sîrbu și Sianna formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Cei doi nu sunt la prima colaborare, lansând anterior piese precum “Dacă Tu Rămâi”, “O Inima La Doi”, “Hello”, “Rain Falling Down” sau “Love Is Not A Reason To Cry”.

AUDIO: Radu Sîrbu – Eu Nu Te Regret feat. Sianna

Îți recomandăm aceste videoclipuri

INFOMUSIC

Muzică nouă La 19 ani de la lansare, Radu Sîrbu prezintă primul remix cu clip al hitului “Dragostea din tei”

Radu Sîrbu, fost component al trupei O-Zone, prezintă primul remix cu clip al piesei “Dragostea din tei”. Te invităm să îți aduci aminte de energia celebrei melodii.

Publicat

acum 6 luni

pe

02/09/2022

Artwork

Artwork “Dragostea din tei” (Radu Sîrbu remix) │ FOTO: PR

Piesa care a stat pe buzele tuturor în tot acest timp se bucură de o nouă versiune, cu un sound și videoclip fresh, ce transmite energia pozitivă din spatele versurilor.

“Chiar dacă piesa încă este ascultată de milioane de oameni, mă tot urmărea gândul de multă vreme să-i aduc melodiei noastre un aer fresh, însă până acum nicidecum nu reușeam sa găsesc inspirația și nu vedeam direcția, sound-ul potrivit și tot amânam până într-o zi, când am ajuns la studio după două săptămâni de vacanță în afara țării și am simțit acea chemare. M-am așezat și în câteva zile am și terminat producția remixului! A fost ca o revelație! Am decis să păstrez culoarea, structura și originalitatea vocilor adăugând totuși o amprentă personală în materie de sound. Sunt sigur că fanii piesei o să o îndrăgească cel puțin la fel de mult, iar avionul să zboare mult și bine în continuare în jurul lumii!”, a declarat Radu Sîrbu.

Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș au dat lovitura cu piesa “Dragostea din tei”, care a ajuns în topurile din toată lumea și a fost preluată inclusiv de vedete precum Rihanna și T.I. Single-ul a ajuns pe locul 1 în Eurochart Hot 100, poziție pe care a stat 12 săptămâni, între iunie-septembrie 2004. De asemenea, single-ul a fost în topul clasamentelor muzicale în Germania și Franța mai mult de trei luni, a atins poziția a 3-a în Marea Britanie și poziția 72 în U.S. Pop 100.

Radu Sîrbu este cântăreț și producător muzical care a fost membru al trupei O-Zone din 1998 până în 2005 și a cucerit lumea alături de Dan Bălan și Arsenium cu hitul mai sus menționat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului