LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Manowar a lansat o piesă specială pentru fanii săi germani, “Laut Und Hart Stark Und Schnell”

Share
manowar-a-lansat-o-piesa-speciala-pentru-fanii-sai-germani,-“laut-und-hart-stark-und-schnell”

Avem de-a face cu un imn mid-tempo care se pretează la fredonarea de către mase pe stadion, în stilul lui “Warriors of the World United”. “Laut Und Hart Stark Und Schnell” a debutat digital pe 10 februarie pe toate platformele mari de streaming şi va putea fi ascultat şi în cadrul turneului european al formaţiei, care se desfăşoară în această primăvară. Întrebat cu privire la titlu şi însemnătatea piesei, basistul Manowar, Joey DeMaio a spus următoarele:

Avem cei mai grozavi şi pasionali fani, în toată lumea şi ne simţim profund onoraţi din acest motiv. Melodia este o declaraţie pentru fanii noştri şi către lume, de a fi mândri de lucrurile de care le pasă, indiferent ce zic alţii. Nu e un secret că avem o relaţie specială cu Germania. Poate pentru că este ţara naşterii lui Richard Wagner, tatăl heavy metal-ului.

Fanii germani ne-au primis în inimile lor mai rapid şi în numere mai mari decât orice altă naţiune. Au rămas loiali timp de peste 40 de ani.

Manowar a trecut în 2022 printr-o schimbare de componenţă, recrutându-l pe Michael Angelo Batio, un chitarist veteran atât în studio, cât şi pe scenă. El apare la chitară în cadrul turneului din 2023 “Crushing the Enemies of Metal”. Vestea a sosit după ce chitaristul Evandro “EV” Martel a anunţat că ia o pauză de la turnee pentru motive personale. Batio nu e fitecine, a fost numit “cel mai rapid guitar shredder din toată timpurile” de către revista Guitar One.

În ultimii ani Manowar a lansat mai degrabă EP-uri decât albume full, precum “the Revenge of Odysseus (Highlights)”, care a debutat în iunie. Nu ne-a mai oferit un LP complet de studio din 2012 încoace, când apărea “The Lord of Steel”. Cu 7 ani în urmă povestea Manowar părea a fi ajuns la final, având loc concerte de adio, dar iată că americanii continuă, cu schimbări şi transformări.

 » Citește continuarea pe pagina autorului