LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Depeche Mode anunţă o piesă nouă, “Ghosts Again” şi dezvăluie când o va lansa

Share
depeche-mode-anunta-o-piesa-noua,-“ghosts-again”-si-dezvaluie-cand-o-va-lansa

Pe 27 ianuarie 2023 trupa Depeche Mode a început să ne ofere teasere pentru “o lansare iminentă de muzică nouă”. Noul track se va numi “Ghosts Again” şi a scăpat pe Internet în diferite forme, de bootleg, demo şi remixuri. Avem de-a face cu un single extras de pe albumul cu numărul 15 al formaÅ£iei, “Memento Mori”, iar albumul va debuta pe 17 martie prin Columbia şi Mute. O postare pe contul oficial al trupei a apărut cu o săptămână în urmă, incluzând şi o numărătoare inversă şi cuvintele “timpul este trecător, vezi ce aduce”.

Acum formaÅ£ia a partajat o a doua postare cu detalii despre titlul şi data de debut. Acest single va fi lansat pe 9 februarie 2023, la ora României 19:00. Avem de-a face cu primul album nou al grupului britanic din ultimii 6 ani. “Spirit” din 2017 a fost ultimul şi mai important de atât, cel din 2023 este primul material discografic fără membrul fondator Andy Fletcher, care a murit în 2022.

Muzicianul de la clape a murit în mai 2022, la vârsta de 60 de ani. Solistul Dave Gahan a început să vorbească despre un album nou cu câteva luni în urmă, declarând că a ezitat să pornească la drum cu un nou LP fără colegul său. Ce e drept înregistrările începuseră înainte de moartea lui Fletcher, dar artistul nu a înregistrat material penru LP. Gahan a declarat şi că în ciuda temelor emoÅ£ionale, “Memento Mori” are la bază pozitivitatea, fiind o cale ca el şi colegul Martin Gore să evadeze din cotidian.

“Memento Mori” va fi promovat printr-un turneu internaÅ£ional de anvergură, care va aduce Depeche Mode inclusiv în România, pe 26 iulie 2023. Evenimentul are loc pe Arena NaÅ£ională şi face parte din al 19-lea turneu din cariera grupului. Depeche Mode este activă din 1980 şi a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2020. FormaÅ£ia a avut 54 de piese în UK Singles Chart şi 17 albume în Top 10 din Marea Britanie. A vândut peste 100 de milioane de discuri global.

 » Citește continuarea pe pagina autorului