LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

“The Batman 2” a primit o dată de lansare

Share
“the-batman-2”-a-primit-o-data-de-lansare

Este clar că Robert Pattinson revine ca Batman, mai ales că Warner Bros. a anunțat că “The Batman Part II” se va lansa în cinematografe pe 3 octombrie 2025. Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment de presă Warner Bros., unde au fost prezentate mai multe proiecte cinematografice din universul DC. Revenind la “The Batman”, pe lângă anunțul lansării, James Gunn și Peter Safran (CEO DC Studios) au confirmat și că “The Batman” va fi o trilogie. Alte detalii sau intriga noului film nu au momentan dezvăluite.

În timp ce Gunn și Safran dezvoltă un nou Univers DC, “The Batman Part II”, sub regia lui Matt Reeves, va rămâne o producție “independentă” și va intra în noua categorie “DC Elseworlds”. James Gunn a anunțat că orice film DC sau serial de televiziune care are loc în afara principalului Univers DC va primi eticheta “DC Elseworlds”, exact cum funcționează DC Comics.

Pe lângă “The Batman Part II”, lista de proiecte viitoare “DC Elseworlds” include “Joker: Folie à Deux” al lui Todd Phillips cu Joaquin Phoenix și Lady Gaga (lansare pe 4 octombrie 2024), seria animată “Teen Titans Go!” și un film cu Superman produs de J.J. Abrams şi scris de Ta-Nehisi Coates.

“The Batman” a primit numeroase critici pozitive și a încasat 770 de milioane de dolari la box office-ul mondial anul trecut. Filmul este disponibil pe HBO Max.

 » Citește continuarea pe pagina autorului