LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Trupa Manic Sinners a lansat o versiune acustică a piesei “Ball and Chain” – AUDIO

Share
trupa-manic-sinners-a-lansat-o-versiune-acustica-a-piesei-“ball-and-chain”-–-audio

“Ball and Chain” a fost înregistrată ca bonus track pentru ediția destinată pieței din Japonia a albumului “King Of The Badlands”, apărut in 2022 la casa de discuri Frontiers Music. Discul a fost mixat și masterizat de Alessandro Del Vecchio (Hardline, Revolution Saints, Sunstorm, Jorn), iar artwork-ul poarta semnătura lui Radu Damian, cunoscut pentru colaborările sale cu Goodbye to Gravity, White Walls și Bucium.

“Nu am ales calea ușoară când ne-am decis să înregistrăm această versiune a piesei , adică nu am reinterpretat piesa originala cu instrumente acustice, ci am preferat să o rearanjam, să îi schimbăm tonalitatea și să adăugăm noi instrumente și armonii vocale. Acesta va fi ultimul nostru single pentru o perioadă mai lungă, ne vom concentra pe viitor mai intens asupra trupelor din care facem parte”, a declarat Toni Dijmărescu.

Manic Sinners este prima trupă din România care a semnat un contract cu celebrul label italian Frontiers Music, alăturându-se unor nume precum Whitesnake, Def Leppard, Toto, Nazareth, Mr. Big, Journey sau Uriah Heep.

AUDIO: Manic Sinners – Ball and Chain

 » Citește continuarea pe pagina autorului