LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Nepotul lui Michael Jackson îl joacă pe regele muzicii pop în filmul biografic “Michael”

Share
nepotul-lui-michael-jackson-il-joaca-pe-regele-muzicii-pop-in-filmul-biografic-“michael”

Filmul “Michael” va fi regizat de Antoine Fuqua și îl va avea în rolul principal pe Jaafar Jackson. Tânărul de 26 de ani este fiul lui Jermaine Jackson, fratele mai mare al lui Michael și fost membru al trupei Jackson 5. Jaafar este cântăreț și dansator, iar în 2019 a lansat o melodie intitulată “Got Me Signing”.

“Este incredibil de emoționant să-l vezi pe Jaafar cum îl aduce la viață pe Michael. Am avut o conexiune spirituală când l-am întâlnit pentru prima dată pe Jaafar, care are o abilitate naturală de a-l imita pe Michael și o chimie atât de grozavă cu camera”, a declarat regizorul Antoine Fuqua.

Jaafar a publicat și o imagine pe contul său de Instagram, prin care își confirmă rolul. Tânărul poartă o pălărie și prezintă o poziție de dans, exact cum făcea răposatul său unchi.

“Michael” va descrie povestea complexă și complicată a omului care a devenit cunoscut întregii lumi drept regele muzicii pop. Filmul va explora toate aspectele vieții sale și cele mai emblematice performanțe, care l-au transformat într-unul dintre cei mai mari entertaineri ai tuturor timpurilor. În același timp, va urmări și de acuzațiile de pedofilie care i-au marcat ultimii ani din viață. Jackson a negat incriminările de abuz sexual asupra copiilor și a fost găsit nevinovat, dar acuzațiile au continuat să-i umbrească cariera.

“Michael” este realizat cu acordul moștenitorilor lui Michael Jackson și producția va începe anul acesta. Scenariul este scris de John Logan, iar filmul este produs de Graham King, câștigător al Oscarului pentru “The Departed” (2006) și de trei ori nominalizat pentru “The Aviator” (2004), “Hugo” (2011) și “Bohemian Rhapsody” (2018). Cel din urmă film a câștigat patru p

 » Citește continuarea pe pagina autorului