Încep filmările pentru o peliculă despre Michael Jackson

Antoine Fuqua urmează să regizeze “Michael”, o dramă despre povestea complexă de viață a celebrului cântăreț Michael Jackson. Scenariul este scris de John Logan, iar filmul este produs de Graham King, câștigător al Oscarului pentru “The Departed” (2006) și de trei ori nominalizat pentru “The Aviator” (2004), “Hugo” (2011) și “Bohemian Rhapsody” (2018). Cel din urmă film a câștigat patru premii Oscar, inclusiv la categoria “cel mai bun actor” – Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury.

“Michael” va oferi publicului o imagine profundă și nedescoperită a regelui muzicii pop. Filmul va explora toate aspectele vieții lui Michael, inclusiv cele mai emblematice performanțe ale sale, care l-au transformat într-unul dintre cei mai mari entertaineri ai tuturor timpurilor. În același timp, va urmări și de acuzațiile de pedofilie care i-au marcat ultimii ani din viață.

“Primele producții din cariera mea au fost videoclipuri muzicale și încă simt că îmbinarea filmului cu muzica este o parte însemnată a ceea ce sunt. Pentru mine, nu există niciun alt artist cu puterea, carisma și geniul muzical absolut al lui Michael Jackson. Am fost influențat să fac videoclipuri muzicale urmărindu-i activitatea – primul artist de culoare care a cântat în heavy rotation pe MTV. Muzica lui și acele imagini fac parte din viziunea mea asupra lumii, iar șansa de a-i spune povestea pe ecran alături de muzica lui a fost de neratat”, a spus regizorul Antoine Fuqua.

F

 » Citește continuarea pe pagina autorului