LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Cine sunt finaliștii Vocea României 2022 după semifinala 2

Share
cine-sunt-finalistii-vocea-romaniei-2022-dupa-semifinala-2

Fiecare antrenor și-a prezentat cei trei concurenți pe care i-a ales până în această etapă a competiției, iar publicul și-a putut susține favoriții. Antrenorii nu au mai putut alege cine să meargă mai departe, iar destinul concurenților la Vocea României a stat doar în mâinile publicului, care și-a votat favoriții fie prin sms, fie online.

Echipa Denis

Kam a deschis seara primei ediții live de la Vocea României 2022. Concurentul a adus energie și bucurie pe scenă cu piesa “Black or White” de la Michael Jackson.

“Felicitări, Kam, foarte greu să deschizi primul live la Vocea României. Foarte mișto te-ai achitat de chestia asta”, a spus Tudor Chirilă, care a apreciat și mișcările de dans ale concurentului.

Smiley a fost încântat de momentul lui Kam, adăugând:

“Sper ca oamenii să te voteze, sper ca oamenii să te adopte!”

În cele din urmă, Denis a lăudat prestația concurentului său și i-a mulțumit pentru încrederea acordată în momentul în care a ales să vină în echipă.

Următorul pe scenă a fost Teodor Debu. Tânărul a interpretat cu emoție piesa “Iron Sky” (Paolo Nutini).

“Ești foarte mișto! Îmi place foarte mult că trăiești. E o lecție pe care o dai multora și îți mulțumim pentru asta”, a spus Irina.

Smiley a declarat:

“Mi se pare foarte simpatic, mi se pare că are o abordare interesantă a muzicii, în general. Cred că e un tip foarte creativ. Ai un foc acolo care arde și pe care ar fi bine să îl vedem si noi”.

Theo Rose i-a transmis concurentului că simte că va ajunge un nume important în industria muzicală din România și nu numai.

Anastasia Budeșteanu a încheiat seria de interpretări din echipa Denis. Tânăra concurentă a sensibilizat audiența cu “Ne Me Quitte Pas”.

“Anastasia, tare bine îți sta să cânți piese de genul asta”, a spus Theo.

Tudor Chirilă a apreciat vocea concurentei pe această piesă, dar nu a crezut în totalitate mesajul pe care Anastasia a încercat să îl transmită. Antrenorul a fost de părere că este nevoie de o anumită maturitate emoțională pentru a interpreta această partitură.

Publicul a decis ca Teodor Debu și Anastasia Budeșteanu să meargă mai departe. Cahayadi Kam a părăsit competiția.

Echipa Tudor

Valeria Marcu a urcat încrezătoare pe scenă și gata să dovedească încă o dată talentul muzical. Concurenta a interpretat “The Impossible Dream”.

“Valeria e una dintre vocile senzaționale ale acestei ediții. Foarte bine aleasă piesa, îmi plac trăirile lui Chirilă. Îmi pare rău că s-a întâmplat povestea aia la final. Sper să nu conteze atât de mult faptul că nu ți-a ieșit ultima notă”, a spus Smiley.

Tudor a oferit mai multe detalii tehnice. Antrenorul a dezvăluit că Valeria a vrut să cânte piesa în varianta originală și nu au modificat partitura pentru a-i fi mai confortabil pe voce.

“Admir curajul tău de a cânta piesa asta în varianta originală. Asta înseamnă asumare. Felicitări, Valeria, pentru mine ești extraordinară!”, a adăugat Chirilă.

A urmat Iulian Nunucă care a vrut să surprindă audiența cu o piesă rock. Concurentul a cântat “Child In Time” (Deep Purple).

“Mamă, tu știi de când aștept un concurent care să cânte piesa asta? Mersi, Tudor, pentru alegerea asta”, a spus Irina.

Tudor a concluzionat:

“Și-a dorit foarte mult băiatul ăsta să cânte rock și s-a bucurat atât de mult să primească cântecul ăsta.

 » Citește continuarea pe pagina autorului