LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Celine Dion a anulat concertul de la București, parte a turneului “Courage World Tour”

Share
celine-dion-a-anulat-concertul-de-la-bucuresti,-parte-a-turneului-“courage-world-tour”

Celine Dion încă se recuperează în urma problemelor de sănătate pe care le-a avut și a anunțat că va fi nevoită să anuleze un număr de opt concerte programate pentru vara lui 2023, din care face parte și show-ul de la Arena Națională din București.

Celine a onorat primele 52 de date ale turneului mondial “Courage World Tour” în America de Nord înainte de începutul pandemiei, când, în luna martie 2020, turneul a trebuit să ia o pauză. De atunci, Celine primește tratament și se recuperează în urma unor spasme musculare persistente, care au împiedicat-o să mai concerteze. Recent, artista a dezvăluit că a fost diagnosticată cu Sindromul omului înțepenit (boala Moersch-Woltman), o afecțiune neurologică rară. Echipa medicală a artistei continuă să urmărească evoluția afecțiunii și să o trateze.

“Mă doare să vă anunț că nu voi fi pregătită să-mi reiau turneul în Europa. Mi-e dor să vă văd pe toți, să fiu pe scenă, să cânt pentru voi. Întotdeauna mă dăruiesc 100% în show-urile mele, dar nu vă pot oferi asta acum. Ca să pot ajunge din nou la voi nu am altă variantă decât să mă concentrez pe sănătate și să sper că sunt pe drumul cel bun spre vindecare”, a declarat Celine Dion.

Bilete și rambursarea contravalorii acestora

Valoarea biletelor achiziționate pentru cele opt concerte din vara va fi rambursată, inclusiv pentru show-ul de la Bucuresti din 11 iunie 2023.

Rambursările se vor realiza cu respectarea termenilor și condițiilor organizatorului – Emagic, prin accesarea formularului de retur disponibil la iabilet.ro/retur, în termen de 14 zile de la data anunțului anulării (astăzi, 8 decembrie).

După aceasta perioadă, nicio solicitare de rambursare nu va mai fi luată în calcul. Rambursarea contravalorii biletelor poate fi efectuată numai în condițiile în care biletele sunt intacte, suma rambursată incluzând doar prețul biletelor, nu și prețul serviciilor de intermediere aferente achiziției făcute, precum comisioane de editare, emitere, tipărire și distribuție sau costurile suplimentare (cazare, transport, curierat etc) și se va face în termen de maximum 90 de zile de la terminarea perioadei în care deținătorii de bilete pot solicita restituirea acestora.

Având în vedere lunga perioadă de timp scursă de la data punerii în vânzare a biletelor, returnarea contravalorii în mod automat în conturile clienților nu mai este posibilă. Pentru a putea efectua rambursarea, este necesară completarea formularului de retur, unde deținătorii de bilete să introducă un cod IBAN aferent contului bancar în care se va face rambursarea contravalorii biletelor.

Concertele anulate din cadrul turneului “Courage World Tour” ce ar fi avut loc la vară:

  • Tel Aviv, Israel – 31 mai
  • Nicosia, Cipru – 3 iunie
  • Attard, Malta – 6 iunie
  • A

 » Citește continuarea pe pagina autorului