LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Share
actrita-kirstie-alley-a-murit-la-varsta-de-71-de-ani

Kirstie Alley, actrița câștigătoare a două Premii Emmy, și devenită faimoasă pentru interpretarea personajului Rebecca Howe din “Cheers”, a murit după o scurtă luptă cu cancerul. Mesajul a fost transmis pe rețelele de socializare de copiii săi.

“Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, puternică și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, recent descoperit. A fost înconjurată de membrii apropiați ai familiei și a luptat cu mare putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și a aventurilor ce vor urma. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, ea a fost o mamă și o bunica și mai uimitoare”, este o parte din declarația transmisă de familie.

Kristie Alley a jucat într-o serie de filme în anii 1980, printre care “Summer School”, “Shoot to Kill” și “Look Who’s Talking”. Rolul ei de succes a venit cu odată cu serialul “Cheers” difuzat de NBC, unde a interpretat-o pe Rebecca Howe, din 1987 până în 1993. A câștigat un Glob de Aur și un premiu Emmy pentru acel personaj.

În anii ’90, Alley a jucat în filme precum “Madhouse”, “Sibling Rivalry”, “Village of the Damned”, “It Takes Two”, “Deconstructing Harry”, “For Richer or Poorer” și “Drop Dead Gorgeous”. A câștigat cel de-al doilea premiu Emmy în 1994 pentru rolul din “David’s Mother”.

Revenind la televiziune, Alley a jucat în sitcomul “Veronica’s Closet” din 1997 până în 2000, înainte de a-și crea propriul serial, “Fat Actress”. Proiectul a rulat timp de un sezon, în 2005, și a descris încercările lui Alley de a-și menține o carieră de succes la Hollywood ca actriță supraponderală – o temă ce i-a dominat cariera pentru o mare parte din viață. În 2010, a urmat producția “Kristie Alley’s Big Life”.

Alley a mai jucat î

 » Citește continuarea pe pagina autorului