LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Angelina Jolie o va interpreta pe soprana Maria Callas într-un film biografic

Share
angelina-jolie-o-va-interpreta-pe-soprana-maria-callas-intr-un-film-biografic

Angelina Jolie va prezenta viața captivantă a cântăreței Maria Callas într-un nou film de Pablo Larraín, pe un scenariu scris de Steven Knight. Regizorul este cunoscut pentru mai multe biografii printre care “Spencer”, cu Kristen Stewart în rolul Prințesei Diana și “Jackie”, cu Natalie Portman ca Jackie Kennedy Onassis.

Intitulat “Maria”, filmul spune “povestea tumultoasă, frumoasă și tragică a celei mai mari cântărețe de operă din lume, în ultimele sale zile din Parisul anilor ’70”.

Callas a fost o soprană americană și una dintre cele mai faimoase cântărețe de operă din secolul XX. S-a născut în Manhattan în 1923, dintr-o familie de greci imigrați. În 1937, părinții s-au despărțit și mama s-a întors împreună cu fiica sa în Grecia. În anul următor, Maria a fost admisă la Conservatorul din Atena, unde a studiat pianul cu Maria Trivella. În același timp a luat și lecții de canto.

Din anii 1940 până la moartea ei din 1977, la vârsta de 53 de ani, Callas a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de operă din lume. Dar vocea ei, odinioară fără egal, și-a pierdut din strălucire spre sfârșitul anilor 1950. În 1957, ea și-a părăsit cariera și soțul pentru magnatul grec Aristotel Onassis, deși acesta avea să pună capăt relației lor un deceniu mai târziu pentru a se căsători cu Jaqueline Kennedy Onassis. Maria Calls și-a petrecut ultimii ani la Paris și s-a stins din viața în urma unui infarct.

“Îmi iau foarte în serios responsabilitatea față de viața și moștenirea Mariei. Voi da tot ce pot pentru a face față provocării. Pablo Larraín este un regizor pe care îl admir de mult timp. Să ți se ofere șansa de a spune mai multe despre povestea Mariei împreună cu el și cu un scenariu scris de Steven Knight, este un vis”, a declarat Angelina Jolie potrivit Variety.

Printre cele mai recente filme în care a apărut actrița de 47 de ani se

 » Citește continuarea pe pagina autorului