LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Taylor Swift a lansat albumul “Midnights”

Share
taylor-swift-a-lansat-albumul-“midnights”

Taylor a anunţat albumul “Midnights” în urmă cu două luni, numindu-l “povestea a 13 nopți nedormite împrăștiate de-a lungul vieții mele” și “o colecție de muzică scrisă în miez de noapte, o călătorie printre coşmaruri și vise dulci.”

Este cel de-al cincilea album al lui Swift în puțin peste doi ani, după “Folklore” și “Evermore”. Au urmat apoi “Fearless (Versiunea lui Taylor)” și “Red (Versiunea lui Taylor)”, două reînregistrări ale primelor sale albume, un proiect pe care l-a întreprins după ce fosta ei casă de discuri a fost vândută. “Folklore” a câștigat albumul anului la premiile Grammy în 2021.

Într-un fel, “Midnights” este revenirea lui Swift la pop-line după digresiunile ei din ultimii doi ani. Multe dintre versuri, așa cum a sugerat, seamănă cu introspecțiile de la miezul noptii, gândindu-se la presiunile vieții, la îmbătrânire, la sensul iubirii.

Majoritatea melodiilor au fost scrise și înregistrate cu vechiul său colaborator, Jack Antonoff, și o mare parte dintre ele au fost înregistrate la studioul de acasă al lui Antonoff din Brooklyn și la Electric Lady Studios, labelul Greenwich Village, fondat de Jimi Hendrix.

Actrița Zoë Kravitz, care a făcut un album cu Antonoff, apare ca unul dintre cei șase compozitori ai primei piese, “Lavender Haze”, alături de Swift, Antonoff, Mark Anthony Spears (alias producătorul Sounwave), Jahaan Sweet și Sam Dew.

Taylor Swift a pregătit patru versiuni standard ale albumului “Midnights” pe vinil, fiecare cu propria culoare a discului și a copertei; ele corespund, de asemenea, a patru variante de CD.

Tracklist “Midnights”

 1. Lavender Haze
 2. Maroon
 3. Anti-Hero
 4. Snow On The Beach (feat. Lana Del Rey)
 5. You’re On Your Own, Kid
 6. Midnight Rain
 7. Question…?
 8. Vigilante Shit
 9. Bejeweled
 10. Labyrinth
 11. Karma
 12. Sweet Nothing
 13. Mastermind

 » Citește continuarea pe pagina autorului