LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Daniel Ignat a adus energia rock pe scena de la Vocea României 2022

Share
daniel-ignat-a-adus-energia-rock-pe-scena-de-la-vocea-romaniei-2022

În cea de-a șasea rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 12 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 12 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al șaselea episod Vocea României 10

 1. Andra Pierșinaru – piesa “Strange” – 4 DA, echipa Smiley & Theo
 2. Robert Bagameri – piesa “Train Wreck” – 1 DA, echipa Irina Rimes
 3. Antonia Rădulescu – piesa “Shake It Off” – NU
 4. Theo Rusu – piesa “Colors” – 2 DA, echipa Irina Rimes
 5. Simona Mareș – piesa “Chaka Khan Bet On Jazz” – 4 DA, echipa Smiley & Theo
 6. Andreas Mioc – piesa “Writing on the Wall” – 2 DA, echipa Smiley & Theo
 7. Diana Guia – piesa “Sfârșitul lumii” – 1 DA, echipa Denis
 8. Ionuț Petre – piesa “The Reason” – NU
 9. Ioana Vecerdea – piesa “History Repeating” – 2 DA, echipa Tudor
 10. Emanuel Bădilaș – piesa “She’s on my mind” – 3 DA, echipa Smiley & Theo
 11. Andra Grădinariu – piesa “Cosmos” – NU
 12. Claudiu Mirică – piesa “Voila” – 2 DA, echipa Denis

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție: Andra Perșinaru

Andra are 17 ani și vine din Dragomirești Deal. S-a apucat de muzică din clasa a doua. Părinții au susținut-o și au venit cu ea la Vocea României. Au investit bani în pasiunea ei, i-au cumpărat chiar și un pian. În audițiile de la Vocea României, Andra a interpretat piesa “Strange” și a întors toate scaunele.

Theo Rose a apreciat tehnica vocală a concurentei, în timp ce Smiley i-a transmis ca are un timbru ce merită ascultat pe repeat.

“Ești foarte suculentă ca voce. Tocmai de-asta m-am și întors prima. Vocea ta transmite într-un fel cum rar s-a auzit în concursul ăsta. Pentru asta, felicitări! Și cumva, faptul că ai 17 ani și cânți așa, și poți să transmiți așa, denotă o inteligență mai sus de 17 ani. Și pentru asta, felicitări!”, a spus Irina Rimes.

Andra a ales să meargă mai departe cu Smiley și Theo.

Robert Bagameri

Robert are 29 de ani și este din Gherla. A absolvit Facultatea de Mecanică din Cluj-Napoca, iar în prezent lucrează la firma familiei – reparația și întreținerea autovehiculelor. El cu fratele lui vor să ducă afacerea mai departe și au început să construiască o mașină. Toate piesele sunt unicat, tăiate la laser, iar anul trecut au reușit să o construiască. Nu se poate omologa, dar ies la plimbare cu ea, pe dealurile din Cluj.

În tandem cu pasiunea pentru mașini se află și dragostea pentru muzică. Robert a dorit să o dezvolte și pe cea din urmă, astfel că a venit în audițiile de la Vocea României, unde a cântat piesa “Train Wreck”. Interpretarea lui a convins-o pe Irina:

“Bine ai venit în echipa mea! O să zic de ce m-am întors. N-a fost cea mai bună prestație, dar m-am întors ca să ai o prestație mai bună de atât”.

Theo Rusu

Theo are 31 de ani și este pasionat de muzică și cărți. Deține un anticariat împreună cu tatăl său. Theo a declarat că îi place simtă mirosul cărților și să atingă paginile, e o experiență aproape spirituală.

 » Citește continuarea pe pagina autorului