LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Află cine este Simona Mareș, concurenta pentru care Theo Rose s-a luptat cu toate armele

Share
afla-cine-este-simona-mares,-concurenta-pentru-care-theo-rose-s-a-luptat-cu-toate-armele

În cea de-a cincea rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 11 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 11 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al cincilea episod Vocea României 10

  1. Adrian Ivan – piesă “Balls of Fire” – 2 DA, echipa Smiley & Theo
  2. Delia Racu – piesă “Dancing with the Devil” – 3 DA, echipa Tudor
  3. Vlad Nicolici – piesă “Scream” – 2 DA, echipa Denis
  4. Elena Unc – piesă “Of, inimioară” – NU
  5. Iulia Gîză – piesă “You Say” – 1 DA, echipa Denis
  6. Zorina & Vanessa Bălan – piesă “I Know Him So Well” – NU
  7. Rianna Rusu – piesă “Purple Rain” – 3 DA, echipa Irina
  8. Laura Oana – piesă “Seven Nation Army” – 4 DA, echipa Denis
  9. Veronica Liberati – piesă “Bună seara, iubito!” – 4 DA, echipa Smiley & Theo
  10. Iulian Nunucă – piesă “The Prayer” – 2 DA, echipa Tudor

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție: Adrian Ivan

Adrian are 18 ani și este din Brașov. Tânărul a venit plin de încredere în audițiile de la Vocea României 2022 și a ales să interpreteze piesa “Balls of Fire”. Momentul plin de energie i-a convins pe Irina, Smiley & Theo.

“Nouă ne-a plăcut că ai avut energie. Să știi că e greu să cânți piese de genul ăsta, dinamice, și să le și duci. Cred că în alte situații, nu la Vocea României, cred că ești un pic mai sălbatic așa, deși fața ta spune că ești un băiat foarte cuminte”, a comentat Smiley.

Adrian a ales să meargă în echipa Smiley & Theo.

Delia Racu

Delia are 17 ani, este elevă și vine din Onești. Face cover-uri pe care le postează online. A primit aprecieri chiar de la Jennifer Hudson la una dintre piesele pe care le-a reinterpretat. Acest gest i-a oferit o și mai mare încredere în vocea sa și i-a confirmat că se află pe drumul cel bun. În audițiile de la Vocea României, Delia a cântat “Dancing with the Devil” și i-a întors pe Tudor, Irina, Smiley & Theo. 

“Înțeleg câtă muncă stă în spatele unei asemenea performanțe, sunt convinsă că orice piesă ți-ar pica în mână sau, mă rog, în voce, o faci să fie țiplă. A sunat demențial! Sperăm din suflet să ne alegi pe noi și să vii în echipa noastră. Va fi așa plăcut! Ne vom distra și ne vom simți bine. Nu va fi greu deloc cu tine. De asta sunt convinsă”, a spus Theo.

Tudor a spus:

“Cred că la 17 ani infinit, cum ești tu acum, ai nevoie și de un ghidaj mai concret – în sensul alegerii pieselor. Cred că eu mă pricep foarte bine la chestia asta și asta vând eu în momentul ăsta către tine. Mărturisesc că nu cred că am șanse să mă alegi, simt că echipa ta este Smiley & Theo”.

Ei bine, Chirilă s-a înșelat pentru că Delia i-a acordat votul de încredere și a mers în echipa lui.

Vlad Nicolici

Vlad are 27 de ani și se ocupă cu muzica și actoria. A moștenit de la părinți această pasiune, ambii cântau și dansau prin casă.

 » Citește continuarea pe pagina autorului