LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Blink-182 a lansat primul său single după reunire, “Edging”

Share
blink-182-a-lansat-primul-sau-single-dupa-reunire,-“edging”

Melodia “Edging” este doar începutul acestei reuniuni, care va include şi un turneu şi un nou album. Piesa se găseşte acum pe toate reţelele de streaming şi va primi în curând un videoclip regizat de către Cole Bennet. Noul track este produs de Travis Barker, poate cel mai ocupat toboşar din lume şi omul care i-a dat o carieră rock lui Machine Gun Kelly. Hoppus şi DeLonge au acea dinamică apreciată la început de mileniu, care combina punk-ul muşcător still Offspring cu o doză de auto ironie şi melancolie.

Blink-182 tocmai a anunţat cel mai mare turneu din cariera sa, unul produs de către cei de la Live Nation. A fost nevoie să fie adăugate extra show-uri, deoarece turneul e deja prea populară. Include primele reprezentaţii ale grupului în America Latină, dar şi opriri în Europa, Noua Zeelandă, Australia şi America de Nord. Se desfăşoară între martie 2023 şi februarie 2024 şi include multiple apariţii la festivaluri rock, precum Lollapalooza împreună cu Drake şi Billie Eilish.

Trupa pornea la drum în anul 1992 şi se oprea în 2005. Povestea se relua în 2009, dar nu în formula completă. Marele absent rămâne Matt Skiba, chitarist şi solist Blink-1982 între 2015 şi 2022. El scria în general versuri romantice întunecate şi era şi solist al trupei Alkaline Trio. Alături de Blink, acest solist a înregistrat două albume că solist, “California” şi “Nine”, lansate în 2016 şi 2019, în absenţa lui Tom DeLonge.

Tom DeLonge a mai plecat de la Blink de 2 ori până acum şi are proiecte impresionante în afară muzicii. Are firme de design şi tehnologie şi dacă ne luăm după apariţia sa la podcastul lui Joe Rogan, are contracte cu NASA care îi permite să studieze metale din spaţiu. Are şi o fascinaţie sau chiar obsesie legată de OZN-uri, fiind consultant NASA pe această temă.

Mark Hoppus, basist şi co-vocalist Blink a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu un an, dar a învins boala după sesiuni de chimioterapie.

 » Citește continuarea pe pagina autorului