LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Află cum a decurs a cincea seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2022

Share
afla-cum-a-decurs-a-cincea-seara-a-auditiilor-pe-nevazute-de-la-vocea-romaniei-2022

În cea de-a patra rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 12 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 12 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al patrulea episod Vocea României 10

 1. Anastasia Budeșteanu – piesă “Cuz I Love You” – 4 DA, echipa Denis
 2. Elie Raymond – piesă “Without You” – NU
 3. Alexandrina Vlad – piesă “Love is a lie” – 2 DA, echipa Irina
 4. Ana Doană – piesă “Cine te crezi?” – 1 DA, echipa Irina
 5. Valeria Condrea – piesă “Blue (Da Ba Dee)” – 4 DA, echipa Tudor
 6. Irina Șciogoleva – piesă “Strangers in the night” – NU
 7. Nadejda Crajevschi – piesă “Got a hold on me” – NU
 8. Laszlo Janoska – piesă “Oameni” – 2 DA, echipa Smiley & Theo
 9. Cahayadi Kam – piesă “Can’t stop the feeling” – 4 DA, echipa Smiley & Theo
 10. Dana Dobra – piesă “Dragostea rămâne” – NU
 11. Clarissa Vichi – piesă “Kiss” – 4 DA, echipa Tudor
 12. Teodor Debu – piesă “Make it rain” – 2 DA, echipa Denis

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție: Anastasia Budeșteanu

Anastasia are 20 de ani și vine din Galați. Concurenta a urcat încrezătoare pe scena de la Vocea României și a cântat cu putere piesa “Cuz I love you”. Interpretarea sa a reușit să întoarcă toate scaunele.

“Ești o bucurie! Ești o bucurie pentru toată energia pe care ai pus-o în cântecul ăsta, pentru ce ai făcut pe scena asta, pentru faptul că ești foarte sigură pe tine pentru vârsta ta, iarăși un mare, mare atu pentru orice antrenor pe care l-ai avea. Cred că o să fie o luptă crâncenă pentru că toată lumea te vrea. O să scoatem armele din pod”, a declarat Tudor.

Denis a surprins cu discursul său:

“Dragii mei, această luptă a fost inegală de la bun început. O să-mi cer scuze de la tine, Anastasia, pentru că nu ți-am recunoscut vocea. Dragilor, eu am mai lucrat împreună cu Anastasia. Eu n-am știut că ea o să fie în concursul ăsta. Noi am cântat pe aceeași scenă. Ea a văzut cum eu sunt ca persoană, ca om și am avut o chimie foarte bună. Anastasia, ești un om extraordinar! Ai o voce superbă!”

The Motans și-a jucat bine cartea. Anastasia a ales să meargă în echipa lui.

Alexandrina Vlad

În vârstă de 36 de ani, Alexandrina a declarat că ziua este ofițer bancar, iar seara cântă la evenimente. Cântă într-o formație alcătuită din membrii familiei. Ei sunt recunoscuți pentru muzica lăutărească și muzica populară, însă Alexandrina își dorește să cânte blues, r’n’b, jazz, pop-rock. Concurenta a declarat că Vocea României este cel mai important moment din viața sa. Pe scena emisiunii, Alexandrina a interpretat piesa “Love Is A Lie” și i-a convins pe Denis și Irina.

“Pe mine m-ai convins. Cred că ai tot ce caut la Vocea României. Te invit la mine-n echipă și sper să facem treabă bună împreună”, a spus Irina.

Denis a declarat:

“Alexandrina, mie mi-a plăcut foarte mult cum ai urcat pe piesa asta. Așa, ca pe niște trepte. Din punctul meu de vedere,

 » Citește continuarea pe pagina autorului