LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Vocea României 2022: O pisică a jucat un rol vrăjitoresc în decizia luată de un concurent

Share
vocea-romaniei-2022:-o-pisica-a-jucat-un-rol-vrajitoresc-in-decizia-luata-de-un-concurent

În cea de-a treia rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 11 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 11 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al treilea episod Vocea României 10

 1. Max Jorquera – piesă “Cry me a river” – 3 DA, echipa Smiley & Theo
 2. Adriana Gîrneț – piesă “Somebody that i used to know” – 1 DA, echipă Tudor
 3. Daniel Ciurea – piesă “Jealous” – 4 DA, echipă Denis
 4. Maria Tomescu – piesă “California Dreamin” – NU
 5. Liliana Radu – piesă “Give Me One Reason” – 4 DA, echipă Tudor
 6. Smaranda Marian – piesă “Location” – 4 DA, echipă Denis
 7. Liliana Ciurea – piesă “Constantine, Constantine” – NU
 8. Shahin Dehghani – piesă “La la la” – NU
 9. Marina Scalețchi – piesă “The Scientist” – 3 DA, echipă Smiley & Theo
 10. Karina Todireanu – piesă “Changing” – NU
 11. Andra Botez – piesă “Spain” – 4 DA, echipă Irina Rimes

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție: Max Jorquera

Max Jorquera este originar din Londra, dar locuiește în București. Max s-a îndrăgostit de o româncă, astfel că s-a mutat în țara noastră. Tânărul a vrut să cucerească mai multe inimi așa că a venit la Vocea României cu o piesă puternică. Max a cântat “Cry me a river” și a întors 3 scaune. 

“Iubesc vocile și vreau să lupt pentru tine până la sfârșitul acestui show afurisit. Permite-mi să te însoțesc în această călătorie. Pentru că eu cred că putem avea o conexiune puternică. Muzical vorbind. Și poate chiar și o prietenie puternică. De ce nu?”, a spus Tudor.

Denis Roabeș i-a transmis concurentului:

“Max, mi-a plăcut cum ai cântat și, sincer, în timp ce cântai am apăsat butonul, m-am întors, m-am uitat la tine și mă gândeam: eu nu cred că mai pot să-l ajut vocal pe omul ăsta pentru că ai cântat perfect. Mi-ar plăcea enorm de mult să am așa un concurent. Pe lângă faptul ăsta, aș putea să demonstrez tuturor, alături de tine, că muzica nu are bariere și că e o limbă universală”.

În ciuda acestor discursuri frumoase, Max a ales să meargă cu Smiley & Theo Rose.

Adriana Gîrneț

Adriana are 35 de ani, este actriță, cântăreață și antrenor de fitness. Este pasionată de muzică de la vârsta de 10 ani. La 15 ani a participat la o emisiune-concurs. I s-a spus atunci să o lase baltă că nu e de ea. Cu toate acestea, Adriana nu s-a lăsat.

Concurenta a declarat că vrea să se bucure de viață și de experiențele pe care i le oferă. Vocea României este una dintre acele experiențe spectaculoase care nu apar atât de frecvent în viață, astfel că Adriana a vrut să profite de această oportunitate. Tânăra a cântat o variantă specială a piesei “Somebody that i used to know” și l-a convins pe Tudor Chirilă.

“Mie mi-a plăcut foarte mult. Ai avut un moment excelent! Enjoy this!”, a spus Tudor.

Daniel Ciurea

Daniel Ciurea are 18 ani și este originar din Chișinău. În prezent, tânărul lucrează ca agent comercial în compania familiei – comerț cu produse pentru uz casnic.

 » Citește continuarea pe pagina autorului