LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Maria Popovici se alătură juriului Stand-Up Revolution

Share
maria-popovici-se-alatura-juriului-stand-up-revolution

Emisiuni radio-tv

Maria Popovici se alătură mesei juriului Stand-Up Revolution, iar prezența ei a fost o surpriză totală până în ultima clipă pentru Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

acum 4 ore

pe

23/09/2022

Juriu Stand-Up Revolution

Juriu Stand-Up Revolution │ FOTO: PR

Prezența Mariei este doar prima surpriză a celui de-al doilea sezon al show-ului. Stand-Up Revolution mai vine cu o noutate: jurații vor intra la votul publicului și, la final, cel care va obține cel mai mic punctaj, va părăsi masa juriului.

Cu experiență în lumea stand up-ului și având în palmares trofeul sezonului 2 iUmor, Maria Popovici a acceptat cu bucurie rolul de jurată în cadrul show-ului Stand-Up Revolution:

“Sezonul 2 de la Stand-Up Revolution este o surpriză și pentru mine, căci nu ştiu cum e să fii jurat, cât şi pentru colegii mei, care nu știau că o să fiu cu ei în juriu. Cred că o să fie un sezon foarte tare, mai ales că surprizele nu o să se oprească aici”, a declarat Maria.

Deși au fost luați prin surprindere de apariția Mariei Popovici la masa juriului Stand-Up Revolution, Teo, Vio, Costel și Dan Badea au primit-o cu brațele deschise, însă, totodată, și-au regândit strategiile pe care și le pregătiseră.

“Mă bucur că a venit Maria Popovici la masa juraților pentru că aduce o pată de culoare și parfum, dar m-a blocat un pic provocarea cu votarea juriului. Stai așa, ce facem aici? Concurăm între noi, jurații? Pune un pic de presiune pe noi. Chiar și-așa, e vorba despre a ne simți bine și a descoperi următoarea revelație în stand-up”, a spus Costel.

Vio a declarat:

“Cel mai votat jurat! Aici o să fie foarte greu, pentru că sunt 100% convins că, deși, am câștigat primul sezon, nu voi fi cel mai votat jurat. Este aproape imposibil! În primul rând, n-am atu peste nimeni! Dan Badea e de când lumea și pământul la televizor, e foarte bun, e bun și la stand-up, face show-uri mari. Teo e ăla deștept, ăla deștept și dur, trebuie să rămână! Costel… Costel e Costel, e amuzant, e funny, e entertainer, este one man show! Maria… Maria e Maria! Plus că e femeie! Nu o să dea afară o femeie, așa că: eu rămân! Deci, mulțumesc frumos pentru aceste două sezoane”.

Stand-Up Revolution, prima emisiune televizată de stand up din România revine cu un nou sezon, începând din 30 septembrie, în fiecare vineri, de la 21:30, la Antena 1. Şi de această dată, prezentatorilor – Ilona Brezoianu şi Şerban Copoţ – le va reveni sarcina grea de a susține atât concurenți care nu au mai urcat vreodată pe o scenă de stand-up, cât și nume cunoscute, care își fac curaj în speranța că vor primi ocazia de a intra în echipa unuia dintre jurați și chiar de a apărea într-un spectacol alături de aceștia.

Îți recomandăm aceste videoclipuri

INFOMUSIC

Emisiuni radio-tv

După un debut cu întârziere al primului sezon al emisiunii “Stand-Up Revolution” de la Antena 1, acum avem detalii despre sezonul 2. Acesta va debuta pe 30 septembrie la de la ora 21:30. Va putea fi vizionat în fiecare vineri pe Antena 1, la aceeaşi oră.

Publicat

acum 4 zile

pe

19/09/2022

Stand-UP Revolution

Stand-UP Revolution │ FOTO: Captură YouTube / Promo Antena 1

Prezentatori sunt din nou Ilona Brezoianu şi Şerban Copoţ,

 » Citește continuarea pe pagina autorului