LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Vocea României 2022 a continuat cu cea de-a doua seară de audiții – VIDEO

Share
vocea-romaniei-2022-a-continuat-cu-cea-de-a-doua-seara-de-auditii-–-video

Noi concurenți, noi voci memorabile și noi lupte între antrenori au mobilizat publicul telespectator. Vocea României a revenit vineri, la PRO TV, cu o nouă rundă efervescentă de audiții pe nevăzute. Piese emoționante, voci puternice și interpretări atipice au fost doar câteva elemente ce au compus seara de vineri.

În cea de-a doua rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 11 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 11 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al doilea episod Vocea României 10

 1. Federica Raimo – piesă “The Show Must Go On” – NU
 2. Eduard Stoica – piesă “Legendary” – 2 DA, echipa Smiley & Theo Rose
 3. Aurora Broscăreanu – piesă “Price Tag” – NU
 4. Marina Nanava – piesă “1944” – 2 DA, echipa Irina
 5. Cristina & Victor Sîrbu – piesă “Uptown Funk” –  2 DA, echipa Denis
 6. Nicoleta Olah – piesă “Everybody Loves An Outlaw” – NU
 7. Corina Ivanov – piesă “Hora din Moldova” – 2 DA, echipa Denis
 8. Michael Arnold – piesă “Chasing Cars” – NU
 9. Ana Mardare – piesă “Like I’m Gonna Lose You” – 3 DA, echipa Smiley & Theo
 10. Alex Buchanan – piesă “The Man in the Mirror” – 4DA, echipa Tudor Chirilă
 11. Ruxandra Istrate – piesă “Fever” – 3 DA, echipa Tudor Chirilă

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție: Eduard Stoica

Eduard are 16 ani și este din comuna Olari, județul Prahova. Părinții săi se ocupă cu agricultura și deși îi mai ajută la treburile gospodărești, concurentul a declarat că vrea mai degrabă să urmeze o carieră muzicală. Ca atare, Eduard a început să cânte de mic și a devenit “vedeta” satului.

Vrea să urmeze o carieră profesională în muzică și să urce pe cele mai mari scene. Emisiunea Vocea României poate fi un bun start, așa că Eduard nu a ratat ocazia. Concurentul a interpretat piesa “Legendary” și a cucerit trei antrenori: Irina Rimes, Smiley & Theo Rose.

Irina și Theo s-au gândit la duel muzical prin care fiecare să-l atragă pe Eduard în echipa sa. La finalul duelului, Eduard s-a văzut nevoit să ia o decizie. Concurentul a mers în echipa Smiley & Theo Rose.

Marina Nanava

Marina are 21 de ani și este din orașul Harkov din Ucraina. Concurenta a ajuns în România din cauza războiului în care este implicată țara sa. Marina a spus cu lacrimi în ochi că deși ea și familia sa sunt în siguranță în România, iubitul și familia lui au rămas în Ucraina. Tânăra este îngrijorată pentru țara sa și își dorește ca acest coșmar să ia sfârșit.

La Vocea României, Marina a venit cu piesa cu un mesaj puternic: “1944” a cântăreței Jamala. Interpretarea concurentei i-a făcut pe Irina și Denis să se întoarcă.

“Pentru cei care nu știu, piesa asta are o poveste. Piesa asta a fost cântată la Eurovision de către cântăreața Jamala, una din preferatele mele din Ucraina. Piesa este despre asta, despre cuvântul care nu se poate rosti în Rusia, cuvânt cenzurat în Rusia. Cuvântul este . Pentru locul 1 la Eurovision, Jamala s-a luptat cu Rusia. Vreau să te felicit pentru curajul de a cânta piesa asta, e o piesă foarte grea”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului