LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Armin van Buuren a lansat piesele “Forever & Always” şi “Clap” – AUDIO

Share
armin-van-buuren-a-lansat-piesele-“forever-&-always”-si-“clap”-–-audio

Muzică nouă

Armin van Buuren rămâne cât se poate de prolific în prima lună a toamnei lui 2022, lansând două piese în câteva zile. Întâi avem piesa melancolică “Forever & Always”, iar apoi a sosit “Clap”, ceva mai ritmată.

Publicat

acum 5 minute

pe

13/09/2022

Armin Van Buuren la We Are One, București, 13.03.2022

Armin Van Buuren la We Are One, București, 13.03.2022 │ FOTO: AlexVladCovaci/InfoMusic.ro

Cu doar câteva zile în urma Armin van Buuren a lansat piesa “Computers Take Over the World”, creată cu ajutorul inteligenţei artificială. De această dată Armin a lansat ceea ce am putea numi “o piesă de nuntă”. “Forever & Always” este o colaborare cu doi artişti apreciaţi, Gareth Emery şi Owl City. Are un sound diferit de cel tipic DJ-ului olandez, dar sintetizatorul şi tenta de trance sunt acolo pentru a ne aminti cine este artistul care încheagă această colaborare.

Ca şi piesa compusă de AI şi aici avem o uşoară aplecare spre techno, care pare să revină în preferinţele tuturor în 2022. Vocea îi aparţine lui Adam Young de la Owl City. Piesa aceasta s-a auzit pentru prima dată live pe scena festivalului de la “Ultra Miami”, iar apoi la ASOT1000 la Los Angeles. Vocea lui Owl City este inconfundabilă, în special după single-ul de debut, apreciatul “Fireflies” din 2009.

Armin a mai lansat şi piesa “Clap”, de această dată într-un registru ceva mai heavy şi dansabil, gândit pentru festivalurile verii. E genul de “piesă între piese”, scurtă şi cu rol de interludiu, de a introduce o altă piesă. Sau ar putea foarte bine să înceapă un DJ set. Track-ul s-a auzit deja live la Ultra Music Festival în Miami şi este una dintre melodiile care se vor regăsi pe albumul “A State of Trance, Ibiza 2022”.

Linia de bas dominantă şi sound-ul specific van Buuren ridică mulţimile în picioare. Ne-am fi dorit să îl vedem pe reputatul DJ la acel eveniment dedicat din Piaţa Constituţiei de la final de lună septembrie 2022, dar el a fost anulat din motive legate de situaţia economică şi geopolitică. Fusese amânat şi în 2021. Pe Armin l-am văzut totuşi la WE ARE ONE, eveniment caritabil pentru refugiaţii din Ucraina în martie 2022, după ce fusese în România pentru un set surpriză, în vara lui 2021, sus pe Palatul Parlamentului.

Îți recomandăm aceste videoclipuri

INFOMUSIC

Muzică nouă

Armin van Buuren a lansat pe 9 septembrie 2022 piesa “Computers Take Over the World”, una dintre rarele sale incursiuni în universul techno. Ineditul track a fost realizat cu ajutorul unei inteligenţe artificiale, pe numele său Siri.

Publicat

acum 2 zile

pe

11/09/2022

Coperta single Armin van Buuren Computers Take Over the World

Coperta single Armin van Buuren Computers Take Over the World │ FOTO: Armin van Buuren

Vocea lui Siri alături de ritmurile lui Armin van Buuren ne transpun într-o lume a viitorului, inspirată de Isaac Asimov. “Computers Take Over the World” s-a născut în vreme ce Armin se juca cu Siri, asistentul vocal de pe iPhone şi Mac. Artowrk-ul şi videoclipul oficial al piesei au fost ambele realizate cu ajutorul AI-ului. Aceasta este şi prima campanie de marketing pentru o piesă în spatele căreia se află inteligenţă de acest tip.

Iată ce a povestit Armin despre proiect:

Versurile pentru piesa Computers Take Over The World au fost făcute în timp ce mă jucam cu asistentul vocal de pe laptopul meu.

 » Citește continuarea pe pagina autorului