LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

“Ai venit, ai demonstrat și ne-ai cucerit”, i-a zis The Motans unei concurente de la Vocea României

Share
“ai-venit,-ai-demonstrat-si-ne-ai-cucerit”,-i-a-zis-the-motans-unei-concurente-de-la-vocea-romaniei

Vocea României a ajuns la cel de-al zecelea sezon, un eveniment “aniversar” ce promite și mai mult decât până acum. Pe 9 septembrie 2022, Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose și The Motans au venit pe micile ecrane cu poftă de ascultat și antrenat. O nouă regulă a emisiunii a intrat în vigoare: fiecare antrenor poate lua, în faza audițiilor pe nevăzute, un număr nelimitat de concurenți, însă la sfârșitul acestei etape vor alege doar 14 alături de care vor merge mai departe.

În prima rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 10 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 10 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți primul episod Vocea României 10

  1. Carmen Cușa  – piesă “Love Bites” – 4 DA, echipa Tudor Chirilă
  2. Anastasia Jinga – piesă “Bitch” – NU
  3. Dana Borteanu – piesă “New York New York” – 4 DA, echipa Tudor Chirilă
  4. Vanessa Oriaku – piesă “Cântă cucu” – NU
  5. Elis Opriș – piesă “Crazy” – 1 DA, echipa The Motans
  6. Mihailina Moisa – piesă “Dog Days Are Over” – 3 DA, echipa Tudor Chirilă
  7. Carmine del Duca – piesă “Cose Della Vita” – NU
  8. Valeria Marcu – piesă “Rabdă inimă” – 4 DA, echipa Irina Rimes
  9. Ricardo Gabor – piesă “Yo Vivire” – 3 DA, echipă Irina Rimes
  10. Winael Baldus – piesă “Dance Monkey” – 4 DA, echipă Smiley & Theo Rose

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție: Carmen Cușa

Carmen are 20 de ani și vine din Constanța. Tânăra a venit la Vocea României pentru a-și confirma că este pe drumul potrivit. Dorește, de asemenea, feedback din partea publicului și antrenorilor. Carmen este pasionată de muzica rock, iar pentru audiții a ales piesa “Love Bites” – Def Leppard. Tudor și Irina au apăsat în primele secunde, urmați de Denis Roabeș. Ultimii care au apăsat au fost Smiley și Theo Rose.

Plină de emoție, nu se aștepta la o astfel de reacție din partea publicului, care s-a ridicat în picioare și a aplaudat-o. Mai mult, a reușit să întoarcă toate scaunele.

“Nu te așteptai să întorci patru scaune? Iartă-mă să-ți spun, dar înseamnă că nu ești conștientă de talentul pe care-l ai. M-am regăsit în momentul tău. Foarte tare!”, a spus Irina.

Probabil cea mai așteptată declarație a fost cea a lui Tudor Chirilă, având în vedere că dintre toți jurații el este cel mai “pregătit” pe muzica rock.

“Experiența mea la Vocea României cu vocile rock e așa: în general, când îmi plăcea o voce rock, o lua Smiley. De asta, în momentul ăsta, eu pe el îl iau în considerare ca un adversar redutabil pentru că a lucrat bine cu voci rock. A lucrat bine până când n-a mai lucrat bine că s-a debarasat în primul sezon de chiar Vocea României. Mă refer la Tibi Albu. Mi-ai adus aminte de Dragoș Moldovan, câștigătorul din 2019, ai o voce puternică, ai o voce foarte bună. Am capacitatea să lucrez cu tine absolut frumos, rămâne doar să ai încredere în mine. Ai merita o pledoarie mult mai puternică, mult mai mare, dar și eu sunt emoționat de ce ai făcut tu, așa că uită-te-n ochii mei, citește dincolo de cuvinte și dacă găsești acolo ceva,

 » Citește continuarea pe pagina autorului