LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Trăiește toată emoția în noul sezon Vocea României; emisiunea debutează diseară, la PRO TV

Share
traieste-toata-emotia-in-noul-sezon-vocea-romaniei;-emisiunea-debuteaza-diseara,-la-pro-tv

Ajuns la sezonul 10, show-ul Vocea României va fi difuzat din nou la PRO TV după doi ani de pauză. Emisiunea revine cu forțe proaspete, din luna septembrie publicul urmând să cunoască doi noi antrenori. Smiley, Tudor și Irina îi vor avea colegi pe The Motans și Theo Rose.

Când începe Vocea României 2022

Potrivit grilei de toamnă anunțate de PRO TV, sezonul 10 al emisiunii Vocea României va fi difuzat începând cu data de 9 septembrie. Show-ul va putea fi urmărit în fiecare vineri, de la 20:30. Pe VOYO, show-ul va fi disponibil cu o săptămână înainte.

Ce declară cei 5 antrenori de la Vocea României 2022

Tudor Chirilă își dorește ca cei care vin în echipa sa să fie hotărâți și muncitori. Antrenorul a mărturisit că este atras de vocile care îl inspiră pentru alegeri muzicale.

“Am sesizat că concurenții mai organizați au șansa să meargă mai departe. Și cei care știu ce vor, cei care știu bine ce vor.  (…) Aș vrea ca (cei care participă) să înțeleagă că industria muzicală este un spațiu în care trebuie să muncești foarte mult. Că meseria de cântăreț, de compozitor, de producător, de actor sunt meserii foarte grele. Noi avem nevoie de oameni care să facă, nu de oameni care să aștepte”, a declarat Tudor Chirilă într-un interviu acordat pentru PRO TV.

Irina Rimes și-a dorit să aibă cele mai bune voci în echipă, fără a mai ține cont, neapărat, de un anumit timbru sau stil de interpretare.

“Anul ăsta a fost plin de voci foarte bune și scopul meu era să iau cele mai bune voci. Sunt diferiți, sunt diferite, sunt cu personalitate și sunt foarte puternice. (…) Când faci exerciții cu ei îți dai seama că unii pot mai mult, alții pot mai puțin decât au arătat și doar microfonul în mână le-a trezit adrenalina aia care scoate monstrul din ei. Cu acești concurenți este riscant, pentru că te bazezi pe monstrul ăla care, dacă vrea iese, dacă nu vrea, nu iese”, a dezvăluit Irina Rimes pentru PRO TV.

The Motans, proaspăt venit în juriu, a fost surprins de cât de multe lucruri noi a învățat la Vocea României.

“Nu m-am așteptat că o să am de învățat atât de multe lucruri de la acest concurs, de la acest show, de la acești oameni care fac parte din el și de la această echipă. (…) Vocea care vrea să mă întoarcă trebuie să transmită mesajul din piesă, starea din piesă”, a detaliat Denis Roabeș, aka The Motans.

Theo Rose, care împarte scaunul cu Smiley, a mărturisit că face o echipă foarte bună cu cel mai longeviv antrenor de la Vocea.

“70% eu spun că simțim cumva atunci când e o voce care s-ar potrivi la noi în echipă. Rezonăm, chiar rezonăm, și mă bucur tare. Căutăm voci speciale, oameni care să transmită, caut acel timbru diferit, deosebit”, a declarat Theo pentru PRO TV.

Smiley se bucură să împartă scaunul cu Theo, declarând că e o artistă pe care o apreciază.

“Theo e o prezență foarte mișto, îmi place să lucrez cu ea, e un artist pe care îl apreciez de când era ea mică și e fun. Plus că îmi mai ușurează și mie munca. Am căutat voci interesante și diferite între ele, care pot să exprime sensibilitate, care pot să livreze și energie și emoție, și cât de cât versatile”, a dezvăluit Smiley pentru PRO TV.

VIDEO PROMO: Vocea României 2022 – Sezonul 10

Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011.

 » Citește continuarea pe pagina autorului