LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

“Chefi la cuțite” va avea în sezonul 10 un premiu surpriză

Share
“chefi-la-cutite”-va-avea-in-sezonul-10-un-premiu-surpriza

Maeștrii bucătăriei intră în noul platou al show-ului culinar “Chefi la cuțite” pentru o confruntare care se dă pe toate fronturile: inclusiv în camera lor de relaxare. Astfel, una dintre noutățile pe care le aduce sezonul 10 se va dezvălui ca o surpriză atât pentru telespectatori, cât și pentru cei trei jurați: jocurile din spațiul de relaxare, în care se implicaseră până acum pentru a se deconecta, vor deveni adevărate întreceri, care vor avea ca miză, în funcție de gradul de dificultate, unul, două sau trei jetoane cu chipurile Chefilor. La finalul preselecțiilor, Chef-ul care va aduna cele mai multe jetoane va câștiga un mega-avantaj care îl va ajuta în etapa battle-urilor. Pentru ce premiu se luptă în culise Chefii vor afla pe parcursul preselecțiilor.

În ce zile și de la ce ore se va difuza sezonul 10 “Chefi la cuțite”

Sezonul 10 Chefi la cuțite vine la Antena 1 cu o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, respectiv 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30. Ulterior, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. Emisiunea va fi prezentată de Gina Pistol și Irina Fodor, fiind prima dată când show-ul are două prezentatoare.

Despre “Chefi la cuțite”

“Chefi la cuțite” este un show de gătit care se difuzează pe Antena 1 din 2016. Încă de la lansare, juriul a fost format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea a fost moderată de Gina Pistol vreme de 8 sezoane, în cel de-al 9-lea sezon fiind înlocuită, pe perioada maternității, de Irina Fodor. Marele premiu pus în joc este de 30.000 de euro, valoare păstrată încă de la debutul show-ului.

De-a lungul anilor, emisiunea s-a bucurat de prezența mai multor vedete din muzică, cum ar fi AntoniaFeli sau Connect-R.

 » Citește continuarea pe pagina autorului