LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Scenariștii “Stranger Things” lucrează la cel de-al cincilea sezon – FOTO

Share
scenaristii-“stranger-things”-lucreaza-la-cel-de-al-cincilea-sezon-–-foto

Cetățenii din Hawkins sunt cu un pas mai aproape de bătălia lor finală. Scenariștii și echipa de producție au început să pună la cale intriga viitorului sezon, care va încheia universul “Stranger Things”. Vestea a fost dezvăluită pe contul oficial de Twitter al scenariștilor serialului. @StrangerWriters a postat o fotografie cu o tablă albă pe care se observă sigla ultimului sezon. Imaginea a fost completată de mesajul: Ziua 1.

Fanilor nu le rămâne decât să aștepte cu sufletul la gură rezultatul final. Având în vedere felul în care s-a dezvoltat povestea pe parcursul celor patru sezoane deja lansate, ultima tranșă din “Stranger Things” ar trebui să răspundă tuturor exigențelor – un sezon plin de adrenalină, secvențe memorabile și un final apoteotic.

Day 1 pic.twitter.com/9m44RkJnc3

— stranger writers (@strangerwriters) August 2, 2022

Cel de-al patrulea sezon al serialului “Stranger Things” s-a încheiat într-un conflict major, principalul antagonist al sezonului, Vecna, fiind învins temporar. Cu toate acestea, a reușit să aducă în Hawkins lumea întunecată din Upside Down, ca parte a planului său diabolic. Sezonul final va prezenta, probabil, principalele personaje luptând pentru a proteja cetățenii orașului și încercând să distrugă în cele din urmă The Upside Down.

“Stranger Things 4” a fost lansat în două loturi în mai și iulie și s-a dovedit extrem de popular, devenind cel mai difuzat sezon al unui serial în limba engleză de pe Netflix și al doilea cel mai difuzat după fenomenul în limba coreeană “Squid Game”. În plus, sezonul a primit 13 nominalizări la premiile Emmy din acest an, inclusiv pentru cel mai bun serial dramă.

Fenomenul “Stranger Things” a fost creat de Matt și Ross Duffer, având premiera în 2016. Distribuția show-ului cuprinde actori precum Winona Ryder, Millie Bobby Brown, David Harbour, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Noah Schnapp, Joe Keery, Natalie Dyer, Charlie Heaton, Maya Hawke, Jamie Campbell Bower, Cara Buono, P

 » Citește continuarea pe pagina autorului