LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Metallica a lansat un nou videoclip pentru piesa “Master of Puppets”, după hype-ul “Stranger Things”

Share
metallica-a-lansat-un-nou-videoclip-pentru-piesa-“master-of-puppets”,-dupa-hype-ul-“stranger-things”

SPOILER ALERT! Nu citi dacă nu ai vizionat episoadele 8 și 9 din “Stranger Things 4”, disponibile acum pe Netflix.

“Stranger Things” a cucerit audiența din toate colțurile lumii încă de la lansarea din 2016. Serialul a continuat să impresioneze cu fiecare sezon, iar cel mai recent nu s-a lăsat deloc mai prejos. Pe lângă intriga extrem de interesantă, serialul a prezentat personaje captivante, replici savuroase, momente de adrenalină, precum și o coloană sonoră memorabilă.

În prima parte a celui de-al patrulea sezon, intitulată “Vol 1”, publicul a fost vrăjit de “Running Up That Hill”, hit-ul lui Kate Bush din 1985. Melodia a jucat un rol important în serial, salvând viața lui Max, unul dintre personajele principale “Stranger Things”. Mai mult, piesa și-a continuat magia și în lumea “reală”, reușind să cucerească topurile muzicale, platformele de streaming și să o readucă pe Kate Bush în atenția ascultătorilor.

“Stranger Things” a urmat aceeași rețetă și în “Vol 2” al sezonului patru, de data aceasta fiind vorba de “Master of Puppets” de la Metallica. Melodia a fost pusă în valoare de Eddie Munson (Joseph Quinn), într-un context plin de adrenalină și dramatism. Munson împreună cu Dustin, Steve, Robin și Nancy au mers în Upside Down pentru a-l înfrunta pe maleficul Vecna. Într-una dintre scene, Eddie își ia chitara și cântă “Master of Puppets”, susținând “cel mai mare concert de metal”. În timp ce cântă la chitară, liliecii din jurul bârlogului lui Vecna ​​sunt ademeniți, lăsându-i pe Steve (Joe Keery), Nancy (Natalia Dyer) și Robin (Maya Hawke) să atace demonul.

“Master of Puppets” a fost o alegere perfectă pentru scena în discuție din mai multe puncte de vedere. Pe de o parte, a amplificat cea mai palpitantă scenă a episodului și a evidențiat calitățile personajului Eddie Munson: dragostea pentru chitară, muzică rock, curajul și puterea de sacrificiu. Mai mult, a evidențiat și talentul muzical al actorului care l-a interpretat pe Eddie. Joseph Quinn a învățat partitura și el este cel care cântă cea mai mare parte din melodie (fără solo).

Pe de altă parte, mesajul piesei “Master of Puppets” se potrivește cu evenimentele din cel de-al patrulea sezon “Stranger Things”. În mare, piesa vorbește despre droguri și despre modul în care dependența controlează oamenii, dar versurile sale se pot referi la situații de maestru/păpușă. Astfel, “Master of Puppets” conduce la anumite asemănări între Vecna ​​și droguri:

“Se aseamănă prin faptul că fiecare dintre ei are puterea de a distruge și de a le fura oamenilor propriul control”, a declarat pentru Variety Nora Felder, directorul muzical al serialului “Stranger Things”.

VIDEO: Eddie Munson cântând la chitară în “Stranger Things 4”

 » Citește continuarea pe pagina autorului