LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

“Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine în 2022 la PRO TV

Share
“sunt-celebru,-scoate-ma-de-aici!”-revine-in-2022-la-pro-tv

Vedete din România vor lăsa deoparte stilul de viață obișnuit pentru a înfrunta obstacolele limitărilor fizice și psihice, într-o provocare extremă. PRO TV anunță începerea producției reality-show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Timp de două luni, celebritățile vor trăi sub cerul liber, departe de casă, de fani și de luxul zilnic, complet izolate, fără acces la telefon sau internet și se vor lupta cu neprietenoasa junglă pentru titlul de Rege sau Regină a acesteia. Resurse limitate, insecte, izolare, teama de necunoscut, animale exotice și provocări extreme – sunt doar câteva dintre elementele pe care vor trebui să le înfrunte vedetele, în cel de-al doilea sezon al show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

“”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este un produs de televiziune extrem de complex, care în acest an revine cu o mulțime de surprize, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți. Sunt foarte bucuros să anunț debutul producției și extrem de mândru de echipa care va face ca acest sezon să devină o adevărată adicție pentru cei de acasă!”, a spus Amir Mor Hason, Production Director PRO TV.

Într-o abordare diferită, condimentat cu probe și elemente noi, show-ul va pune la încercare capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă, departe de confortul pe care-l au acasă. Vedetele care vor participa în cel de-al doilea sezon vor fi anunțate în curând. Show-ul va debuta pe TV în toamna acestui an.

Ce vedete au participat în primul sezon al show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, din 2015

În primul sezon au participat Dorian Popa, Că

 » Citește continuarea pe pagina autorului