LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Slipknot concertează la București în cadrul Metalhead Meeting 2022; Consultă programul și regulile de acces

Share
slipknot-concerteaza-la-bucuresti-in-cadrul-metalhead-meeting-2022;-consulta-programul-si-regulile-de-acces

Jinjer vin din Dontesk, Ucraina, și au la activ deja aproape 15 ani de prezență pe scena muzicală. Una dintre cele mai iubite formații din Europa de Est, Jinjer are un loc aparte și în inimile fanilor din România, țară unde formația a urcat pe scenă de multe ori. Trupa ucraineană este o puternica voce împotriva războiului din țara lor și au susținut acest lucru constant în tot turneul european din 2022.

Cu patru albume lansate până în prezent, muzica Jinjer a evoluat, formația reușind să își cristalizeze un stil aparte, recognoscibil. Regăsim în muzica formației din Ucraina de la influențe funk și jazz până la progressive, groove sau core. Formația a urcat pe scenele celor mai importante festivaluri din lume și a fost în turnee alături de nume mari ale scenei metal precum Arch Enemy, Cradle of Filth sau Amorphis.

VIDEO: JINJER – Pisces (Live Session)

Vended vin din Des Moines, Iowa, Statele Unite și reprezintă ceea ce putem numi o nouă eră și o nouă generație a metalului. Bazele formației au fost puse în 2018, din trupă făcând parte Cole Espeland – Chitara, Griffin Taylor – Voce, Simon Crahan – Tobe, Jeremiah Pugh = Bass, Connor Grodzicki – Chitara. În trupă cântă doi dintre baietii lui Corey Taylor si Clown din Slipknot. O muzică rapidă și precisă, destul de tehnică, Vended sunt un nume de care vom mai auzi cu siguranță pe viitor.

Vended  – Asylum (Official audio)

Bazele formației Slipknot au fost puse în 1995 de Shawn Crahan, Joey Jordison și Paul Gray. Dintre aceștia doar Shawn continuă să urce pe scena alături de trupă. Joey Jordison nu mai face parte din formație din 2013. Paul Gray, în schimb, ne-a părăsit mult prea devreme. Artistul a murit în 2010. De-a lungul carierei, Slipknot a fost nominalizată la 10 Premii Grammy.

Membrii trupei au reușit să și câștige în 2006 cu “Before I Forget”, nominalizare pentru Best Metal Performance. În plus, artiștii din Iowa au câștigat de șapte ori Kerrang! Awards, de patru ori Metal Hammer Golden God Awards și de cinci ori Revolver Golden God Awards.

Cele șase albume de studio lansate până în prezent le-au adus 15 Discuri de Platina și 24 de Discuri de Aur. Ca orice formație care a avut un impact major asupra culturii muzicale, Slipknot nu a fost scutită de controverse. În 2003, doi tineri au dat vina pe versurile piesei “Disasterpiece” pentru o crimă comisă, iar apoi, diferite alte episoade de violență au fost văzute ca fiind influențate de muzica Slipknot. Vorbind despre formațiile care și-au pus amprenta asupra lor, membrii trupei au declarat că stilul Slipknot s-a născut și datorita faptului că fiecare muzician în parte a fost influențat de diferiți artiști, de la Jimi Hendrix la Pantera, de la Johnny Cash la Mayhem sau de la Bestie Boys la Cannibal Corpse. După 25 de ani de activitate, Slipknot și-a câștigat locul în galeria formațiilor legendare ale scenei metal internaționale, iar acum au ajuns la rândul lor să influențeze o mulțime de artiști din întreaga lume.

Prețurile biletelor la concertul Slipknot:

Presale:

  • Psycho – 399 lei – ultimele 200 de bilete
  • Snuff – 329 lei – ultimele 200 de bilete
  • Plague – 209 lei

La acces:

  • Psycho – 430 lei
  • Snuff – 350 lei
  • Plague – 250 lei

 » Citește continuarea pe pagina autorului