LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Imagine Dragons a lansat albumul dublu “Mercury Acts 1 & 2”

Share
imagine-dragons-a-lansat-albumul-dublu-“mercury-acts-1-&-2”

Evenimentul este organizat de Televiziunea Publică din Polonia (TVP), cu sprijinul televiziunilor publice europene. Vor mai cânta şi Netta, Ruslana, Jamala şi alţi artişti ucraineni, iar aproape 20 de tari din Europa şi peste 50 de artişti din toată lumea vor participa la aceste maraton caritabil. Scopul său este de a strânge fonduri pentru a sprijini populaţia Ucrainei, greu încercată de război.

Pe plan local am avut pe 12 martie festivalul caritabil organizat de PRO TV şi SAGA WE ARE ONE, la Arena Naţională. Şi acolo a urcat pe scenă Jamala, câştigătoarea concursului Eurovision 2016 la Stockholm cu piesa “1944”. Revenind la concertul din Polonia, oameni influenți, vedete din muzică sau lideri de opinie se vor adresa telespectatorilor din întreaga lume rostind cuvinte de susținere pentru Ucraina. Vor fi organizate, de asemenea, vizionări publice pe ecrane mari în stradă, show-ul fiind astfel disponibil celor care se află în Varşovia și în alte mari pieţe din oraşe europene.

Pe parcursul programului difuzat la TVR 1 veţi putea vedea şi filme documentare care prezintă realitatea de zi cu zi a Ucrainei afectate de război. Muzicieni, artişti, activişti civici, lideri, actori, sportivi, voluntari din lumea întreagă îşi vor arăta sprijinul pentru Ucraina în timpul celor două ore ale spectacolului caritabil, care va fi retransmis de televiziuni din 20 de ţări din Europa şi din lume, platforme de streaming şi reţele sociale. Publicul va putea să doneze pentru această cauză umanitară înaintea, în timpul şi după difuzarea evenimentului caritabil.

Pe lângă artiştii menţionaţi mai sus, vor urca pe scenă şi Veronika Moloshna, Julia Belei, trupa Takara, câştigătorii Eurovision Salvador Sobral şi Netta, iar din Ucraina vor participa şi Dakha Brakha, Ruslana, The Hardkiss, Jamala, Go_A, Monatik, Alyona Alyona. Amfitrioni vor fi Maria Yefrosynina și Tymur Miroshnychenko – din Ucraina și Ida Nowakowska și Donald Arleth – de la

 » Citește continuarea pe pagina autorului